Januar Måneds horoskop for Fisken

1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (1 stemmer, gennemsnit: 3,00 af 5)
Loading...

Fisk Månedshoroskop Januar 2017

Fisken klarer sig godt i de første dage i januar, men vil være meget splittet og have en anelse svært ved at træffe en endelig beslutning. Det kan lyde som et problem, men det behøver det ikke at være når blot du er opmærksom på ikke at lade arbejdet være det primære, som dit sind arbejder med.

Du bør nyde tiden med venner og familie og især sørge for at nyde den ekstremt heldige tid der kommer for fisken i januar.

Indtil arbejdsugen for alvor skydes i gang og alle skal op i gear igen, vil du have det som blommen i et æg og som en anden hertug rigtigt nyde livet. Den megen ro og den ekstra tid til dig selv vil ganske sikkert kaste en snert af genialitet af sig.

Horoskopet for stjernetegnet fiskene viser at omkring midt på måneden vil et sandt lykketræf af lys føre meget godt med sig og et fint anstrøg af kærlighed og romantik vil præge disse dage.

Hen mod slutningen af januar 2017 bør du være lidt opmærksom på dit helbred og lige holde øje med at du nu får alt hvad du behøver for at holde dig og din krop i topform.

Find en vej og hold dig nogenlunde stringent til denne, da smutveje let kan forvirre dig og sende dig ud af kurs.


Skriv en kommentar

E-mail og webside er valgfri.

Dog skal du indtaste din email hvis du ønsker besked, når nogen svarer på din kommentar.

18 − 15 =