Januar Måneds horoskop for Krebsen

1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (Ingen stjerner endnu - stem her)
Loading...

Krebs Månedshoroskop Januar 2017

Denne måned begynder godt for krebsen og du vil være meget i fokus og få masser af opmærksomhed.

Først i januar vil det være godt for dig at drage lidt egen omsorg og sørge for dels at få hvile, men også dyrke motion og sund kost.

Du bør også forkæle dig selv med noget ganske specielt, enten en gang massage, en tur i wellness, en tur i en forlystelsespark eller hvad der præcist gør noget godt for dig.

De månedlige horoskops prognoser tilsiger at der for krebsen vil komme en god tid midt i januar måned, hvor du vil være super skarp. Du vil være i stand til at tænke ud af boksen og ser muligheder frem for forhindringer.

Januar 2017 vil også byde på fest og farver og du vil også føle et behov for at komme ud og give den lidt gas. Så giv dig selv lov til at feste lidt midt på måneden og nyd det sociale samvær.

Sidst på måneden vil du mærke en trang til at planlægge din fremtid en smule og få lagt nogle håndgribelige linjer for dine mål. Det vil være en tid med stærke følelser og det kan vise sig at blive en hård, men nødvendig process for krebsen at gennemgå.

Hen mod slutningen af januar bør du også have fokus på dine medmennesker og sørge for at hjælpe til derhjemme, hvor det er muligt – det vil blive værdsat mere end du aner.


Skriv en kommentar

E-mail og webside er valgfri.

Dog skal du indtaste din email hvis du ønsker besked, når nogen svarer på din kommentar.

14 + twelve =