Januar Måneds horoskop for løven

1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (Ingen stjerner endnu - stem her)
Loading...

Løve Måneds horoskop Januar 2017

Du kan sagtens forberede dig på at begyndelsen af januar bliver dejlig romantisk og du vil højst sandsynligt blive overvældet og overrasket over den omsorg og kærlighed, der tilflyder dig.

Begyndelsen på dette nye år vil på mange måder for løven også føles som starten på et helt nyt liv, særligt hvad kærlighed angår. Sørg for at værdsætte de romantiske øjeblikke.

Først på måneden kan du opleve at blive uenig med en nær kollega og du bør nøje overveje hvordan denne konflikt kan løses, før du handler. Giv det den nødvendige tid og opmærksomhed, da svaret nok ikke vil stå lysende klart for dig før, end du giver problemet din fulde opmærksomhed.

At lære nyt vil virkelig berige dit liv og medio januar 2017 kan det være tiden for løven, at kaste sig over nye emner – det kan være alt lige fra eksperimenteren med anderledes madlavning til kurser i sprog eller at du begynder på dans, yoga eller andet der udfordrer dig og dine evner.

Du har en meget stærk intuition og midt i januar bør du følge din mavefornemmelse og lade dine fornemmelser guide dig gennem den spændende udvikling som der kan ske at følge hen mod slutningen af måneden.

I de sidste dage i af måneden bør løven igen nyde kærligheden og romantikken.


Skriv en kommentar

E-mail og webside er valgfri.

Dog skal du indtaste din email hvis du ønsker besked, når nogen svarer på din kommentar.

1 × 3 =