Januar Måneds horoskop for Skorpionen

1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (Ingen stjerner endnu - stem her)
Loading...

Skorpion Månedshoroskop Januar 2017

I januar 2017 bør skorpionen stole på sin mavefornemmelse. Du vil have en klar følelse af, at du ved hvad du har brug for og hvordan tingene bør løses, og du bør handle derudfra. Januar måned er klart en tid hvor du bør lytte til dig selv – tro og stole på dine dybeste impulser og intuition.

I begyndelsen af måneden kan det betyde at du bør ændre på nogle væsentlige parametre og få ryddet op i tingene. Giv plads og rum til at du kan fuldføre de krævede ændringer og find gerne et fredeligt miljø, hvor du har ro til arbejdet.

Midt i måneden tyder alt på at du bliver tvunget til at forholde dig til emner du måske ikke har lyst til. Men hav mod på at tage hånd om dette og tag handling derudfra. Skorpionen bør have en afklaring og komme videre.

Hen mod slutningen af januar 2017 vil din tålmodighed blive sat på en prøve, men du bør holde hovedet koldt og forsøge at bevare overblikket. Formår du blot at håndtere modgangen eller udfordringer som byder sig på en fornuftig måde, vil alt løse sig og give et fint resultat i sidste ende.

De sidste dage i januar måned byder skorpionen gode samarbejdsrelationer og du og en partner vil arbejde godt sammen.


Skriv en kommentar

E-mail og webside er valgfri.

Dog skal du indtaste din email hvis du ønsker besked, når nogen svarer på din kommentar.

9 − 1 =