Januar Måneds horoskop for Skytten

1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (Ingen stjerner endnu - stem her)
Loading...

Skytte Månedshoroskop Januar 2017

I begyndelsen af januar 2017 vil skytten være omgivet af nære og kære venner og du vil nyde den tiltrængte omsorg og opmærksomhed.

Du vil nok føle en trang til at udforske om det nu er den rette vej du har valgt at gå og det er helt naturligt, at du vil sikre dig at du er på rette kurs. Du vil dog sande, at du sagtens kan være tilfreds med de valg du har truffet og du er begejstret for de projekter som du har foran dig. Skytten bør fejre, at dette er en helt særlig tid!

For skytten vil januar måned også stå i kommunikationens tegn og du vil blive afprøvet i din formåen, så forsøg at hold dig skarp i mælet.

Midt på måneden vil være en skøn tid for skytten, som du bør nyde. Forhold dig til nuet og virkeligheden og lad skæbnen føre dig.

Din livsfilosofi vil kræve en revurdering hen mod slutningen af måneden og du er nok nødt til at give dig tid til at arbejde lidt med dine indre værdier. Sørg for at du er frisk til at træffe de rigtige valg så du kan være ‘på den rigtige side´i enhver konflikt eller uoverensstemmelse.


Skriv en kommentar

E-mail og webside er valgfri.

Dog skal du indtaste din email hvis du ønsker besked, når nogen svarer på din kommentar.

3 − two =