Januar Måneds horoskop for Vægten

1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (1 stemmer, gennemsnit: 5,00 af 5)
Loading...

Vægt Månedshoroskop Januar 2017

Vægten har i januar måned let ved at formulere sig og de kommunikative evner er i top i starten af måneden. Du vil nok også opleve at have en uimodståelig trang til at forbinde parter og vil kunne gøre det med kommunikation, på rette tid og sted.

Et nøgleord for måneden vil være ærlighed og oprigtighed. Vægten bør sige sin mening og give oprigtigt udtryk for dine holdninger – naturligvis på en ordentlig facon. Dine venner og nærmeste vil sætte pris på at kende dine ærlige meninger og måske endda føle sig privilegerede over at du vælger at dele det med dem.

Midt i januar måned bør du nok neddrosle dine forventninger, da du ellers kan ske at blive skuffet. Næsten uanset hvilket område af dit liv bør du ikke forvente fremskridt lige nu. Acceptér tingenes tilstand og forsøg ikke at ændre det.

Sidst på måneden bør vægten lade sin altid aktive hjerne arbejde med diverse problemer. Du vil møde nye udfordringer, som du dog sagtens kan takle, når blot du stoler på at det nok skal løse sig. Føler du dig udmattet og kørt fast, så sørg for at hvile dig og tage den med ro, så dit hoved kan arbejde i fred og finde frem til den rette løsning.


Skriv en kommentar

E-mail og webside er valgfri.

Dog skal du indtaste din email hvis du ønsker besked, når nogen svarer på din kommentar.

3 × three =