Øjenbrynspiercing – piercing i øjenbrynet

piercing i øjenbrynetØjenbrynspiercing – udsmykning af kroppen, piercing i øjenbrynet

Øjenbrynspiercing er en af de mest populære former for piercingudsmykning af kroppen herhjemme. Men man skal gøre sig klart inden man får den lavet, at også her er der en risici forbundet med, at blive piercet.

Risiko ved øjenbrynspiercing

Det er vigtigt at en øjenbryns piercing ikke sidder i midten, men yderst eller inderst i øjenbrynet, da der løber meget vigtige nerver igennem, som dækker et stort følelsesområde i ansigtet. Hvis det ødelægges kan man miste følesansen i panden og de forreste 2/3 af hovedbunden.

Piercingen i øjenbrynet er omkring 8 uger om at hele, hvilket er forholdsvis lang tid, for en piercing. Men piercingen sidder et ret udsat sted, hvor den let kan blive stødt.

Der vil også altid være en risiko for, at der går betændelse i såret, da piercingen let kan forstyrre hårsækkene ved øjenbrynet.

Derfor er det heller ikke ligegyldigt hvilket smykke man vælger, når man skal have en piercing i øjenbrynet. De fleste piercere anbefaler, at man til at starte med, vælger en ring, så vil man lettere kunne holde det nye sår ordenligt rent. Så kan man altid senere skifte til en stav, der passer til brynet.

Læs mere om hvad du skal tænke på, før du får lavet en piercing.


Skriv en kommentar

E-mail og webside er valgfri.

Dog skal du indtaste din email hvis du ønsker besked, når nogen svarer på din kommentar.

four + 2 =