Jomfru – Stjernetegnet jomfruen

Læs om stjernetegnet Jomfruen

24. August – 23. September

Jomfru stjernetegnet jomfruenDit element: Jord

Skæbne planet: Merkur

Symbol: Jomfru

Din sten: Smaragd
Se alle jomfruens lykkesten

Styrer: Astrologiens 6. hus

Jomfruens inderste ønske: At elske og blive elsket.

Beskrivelse af Jomfru, mand / kvinde :

Jomfruen stilles ofte i et dårligt lys af mange astrologer og beskrives som værende pertentlig og snævertsynede. Men når en jomfru virkelig “skinner”, er der praktisk taget ingen af de andre stjernetegn, der kan matche dem. Når en jomfru er selvsikker, er de de mest succesfulde, strukturerede og kreative af alle stjernetegnene.

Mange jomfruer vælger et arbejde indenfor servicebranchen, det kan være alt lige fra velfærds arbejde til læge, skolelærer, eller de vælger måske at praktisere naturlige former for healing gerne massage, naturmedicin osv. En af de mest magiske egenskaber ved jomfruen er, at ligegyldigt hvor mange gange livet byder dem knubs, bevarer de stadig troen på andre, og nægter at blive kyniske. Der er opfindsomhed omkring dette tegn og deres hjerte er fyldt med gode intentioner, hvilket desværre undertiden bliver udnyttet af andre.

Modsat løven, som er den udprægede leder, er jomfruen den udprægede undersåt. Jomfruen er ynder af det rene, det uberørte og perfekte, helt ned til mindste detalje. I pengesager vil jomfruen altid tælle ørebeløbene, selv om der er tale om store summer.

Jomfruens personlighed

Jomfruen er ikke ødsel når det drejer sig om, at udstille sine følelser eller give positive tilbagemeldinger. Derimod slås der hårdt ned på fejl, specielt hos andre som vil være forsvarsløse fordi kritikken altid er berettiget. Derfor vil jomfruen også altid tage det til efterretning, når han/hun selv udsættes for kritik, da der aldrig må være pletter på jomfruens arbejde.

Jomfruen udviser stor omsorg i sit forhold til sin partner, og handling er langt vigtigere end ord. Spontanitet er ikke et varemærke her, følelser bliver analyseret og taget seriøs stilling til. Jomfruen er vanskelig at erobre, men er det først sket, vil han/hun være en stabil og trofast partner til det sidste. Jomfruens kærlighed udtrykkes i gaver og opmærksomhed, frem for ord.

Kreative og følsomme – jomfruer er sarte mennesker, som sjældne og specielle orkideer, kræver de individuel behandling for fuldt ud, at kunne blomstre i deres sande enestående skønhed. Jomfruer er generte, glade for at overlade æren og “pladsen i midten” til alle andre og de bruger ofte deres tid og energi på, at gøre dem de elsker lykkelige.

Jomfruer er givere når det kommer til stykket, og har du brug for en ven, kan du altid regne med jomfruen. Jomfruer forstår menneskelige svagheder bedre end de fleste, fordi de er så dybe og reflekterende selv. Med en jomfru i dit liv har du en, der forstår og bekymrer sig om dig. Se hvad stjernerne siger om dig og din skæbne

Fødselshoroskop – Bestil eller læs mere

Har du sider af dig selv du ikke forstår? Ville du gerne handle anderledes i nogen bestemte situationer, men falder altid tilbage i gamle handlemønstre? Med et fødselshoroskop i hånden får du muligheden for at lære dig selv bedre at kende, og måske få sat ord på nogle af de mange følelser og fornemmelser du kender, men endnu ikke har beskrevet for dig selv.

Årshoroskop – Bestil eller læs mere

Stjernernes sære indflydelse på vores liv og verden, har været fulgt og beskrevet lige så længe mennesket har nedskrevet vor historie. Det er især med årshoroskopet at de gamle astrologiske traditioner lever videre. Det er her at muligheden for at påvirke ens egen fremtid, gribe chancen når den er der, er størst.

Begge horoskoper samlet i et personligt horoskop


Jomfruens Kærlighedshoroskop

Sådan passer jomfruen med de andre stjernetegn

Se Wikipedia for mere baggrundsviden om Jomfruens stjernetegn

Find dit stjernetegn efter dato her, hvilket stjernetegn er jeg?

Eller se en oversigt over alle stjernetegn her

Kommentarer

Skrevet af: Trine
06/11/08 23:10

Dejligt endelig at se nogen der ikke blot fremstiller Jomfruen negativt (:

Skrevet af: Lars
14/12/08 22:24

Ja, helt enig!

Skrevet af: emma
06/01/09 10:34

det er vel okay og sjovt at se hva de mener om mit stjernetegn

Vis kommentar arkiv
Skrevet af: lisette
18/01/09 03:05

jeg har en kæreste i dette tegn og det rammer plet. han siger sjældent jeg elsker dig men beklarer jeg mig over tørre finger, mangel på nylonstrømper er det sikkert som amen i kirken han husker det og helt tilfældigt lige får det købt til mig. det er sgu da kærlighed

Skrevet af: Sine.
09/02/09 22:43

Jaah. noget af det passer. 😀 for miit stjernetegn er også Jomfru !

– jeg elsker det 3>

Skrevet af: Iben
10/02/09 12:18

Jeg er så glad for vi ikke bliver fremvist negativt , jeg går op i mit stjernetegn, og jeg må sige det næsten rammer plet på mig. Det jeg bare ikke forstår er så at jeg ikke har haft en kæreste i over 1 år nu …

Men super hjemmeside.

Skrevet af: Den seje
06/03/09 13:25

JOMFRU STYRER!

Skrevet af: line
12/03/09 18:03

Det passer jo perfekt til mig ..

Skrevet af: Sandra
28/03/09 23:21

Det er utroligt at det kan passe så perfekt, det beskriver jo ca. 100% MIG!!!

Skrevet af: Christina
05/04/09 13:55

Tænk at man kan blive beskrevet så “korrekt” – har da læst meget om mit tegn men dette er til dags dato det bedste….

Skrevet af: Camilla
10/04/09 21:21

Jeg syntes det er irreterende at ingen tager Jomfruen som noget positivt, men det er dejligt at komme her ind og læse dette hvor der er nogen der tager Jomfruen som noget positivt.. 3>

Hilsen En Der Føler Sig Lille I Verden men som er glad.!

Skrevet af: Camilla/DirchP-Fan
10/04/09 21:28

Jeg har altid ønsket et andet stjernetegn som F.eks Tyren ligesom Dirch Passer men nu hvor jeg har læst dette er jeg glad for at være den jeg er! 😀

Skrevet af: Katrine
02/05/09 16:08

Det passer da slet ikke på mig ? s: Noget gør men meget gør ikke ! 😀 3>

Skrevet af: Jomfruen
08/05/09 10:06

Man kan ikke ramme alle mennesker 100% plet, men beskrivelsen matcher som helhed godt stykke af vejen, og man kan sætte menge lighedstegn på teksten. I relation til forhold mellem menesker (kærester,par,gifte, venner osv) ville mange misforståelser, frustrationer eller andet måske løses, hvis ens partner læste lidt omkring sin partner da man nok “ligesom alle dem der kan kende sig selv i beskrivelsen” måske sætte lighedstegn på den måde personen (partneren) er på, agerer som eller reagerer på. Ikke ment som et redningsvæktøj, men nok mere som en helhedsopfattelse af sin partner/ven.
Mere spændende er i vikligheden det mystsiske i, at datoer bestemmer (er med til at bestemme) hvem man er som person. Når en hav af mennesker på kryds og tværs af af religioner, årti, sociale lag, opdragelse, omgangskreds, landsdel, land osv. osv. rent faktisk har en måde at være på. Forklareingen på det ville være interessant og høre!

Skrevet af: Pernille
08/05/09 23:08

Det var utroligt det passer jo 100% perfekt på mig!

Skrevet af: Mark
12/05/09 13:06

Stik lige fingeren i jorden. Alt positivt vil man automatisk tage til sig, da det ligger til vores natur (på den anden side, hvorfor skulle vi ikke også det?). Men; min kæreste er Jomfru og hun er ganske rigtig kritisk overfor mine fejl, men omvendt tager hun også min kritik op, men fører det aldrig videre til handling. Masser af ord, men ingen handling. Det med undersåt passer dog rigtig fint, for jeg kan næsten ikke få hende til blot at vælge en pakke kød >,

Skrevet af: Sidse
13/05/09 01:07

Det er kun de sidste to afsnit der passer fuldstændig på mig. I resten er der cirka halvdelen der passer.

Skrevet af: Maria Sotskova
15/05/09 15:01

Ej hvor er det vildt, de har nærmest beskrevet mig og min livshistorie ned til mindste detalje!

Skrevet af: Skou
17/05/09 17:16

Som andre har påpeget, så er det rart endelig at finde en tekst der er opmærksom på, at jomfruer ofte fremstilles lidt negativt.

Jeg har hele mit liv haft vildt svært ved at se mig selv i det her stjernetegn, nogle ting passer, men en masse gør overhovedet ikke (ja, jeg ved godt man bare skal ta’ det med et gran salt ;)). Læste engang ved et uheld løvens horoskop i den tro at det var jomfruen, og tænkte “wow, endelig et horoskop der passer” – hmmm 🙂

Skrevet af: Anonym
25/05/09 17:46

Hm.. Det giver mig egentlig indsigt i hvordan jeg i virkeligheden er :s

Skrevet af: Sahar
25/07/09 21:57

wow jeg ville ønske at JEG også var jomfru! Mange af tingene minder mig om min personlighed:) I jomfruer er heldige!

Skrevet af: Hmm.
01/08/09 02:17

Intet af det her passer til mig overhovedet, måske kun det med forstålighed for andre mennesker, ej hvor underligt.. jeg minder mere om løven, men okay, 25 august, det er også tæt på løven 😛

Skrevet af: Ramadan Jaber
01/09/09 18:29

Det er en beskrivelse af mig

Skrevet af: Forglemmigej
06/09/09 10:28

Fantastisk…. intet mindre! =0)

Skrevet af: Pernille SES
06/09/09 16:17

Det passer jo fuldstændig på mig! Det er første gang jeg har læst noget om mit stjernetegn som har ramt så plet!

Skrevet af: Nanna
19/09/09 17:50

haha totalt moi (: det lækkert at endelig finde noget man sådan kan genkende.

Skrevet af: Blondie-Pigen!
21/10/09 20:08

nu har jeg være jomfru i 14 år og har haft 7 kæreter og jeg kan lide det der med ord.. det er viktigt for mig at sige til ander hvad de betyder for mig og hvad jeg betyder for dem.. jeg syntes ikke at det passer det der med at man er en undersåt, jeg er den der altid får sat gang i ting og har en stor vennekreds og elsker at være fjollet. mine venner siger at jeg er meget udadvent og der står nogle gange at jomfruer er indadvente. og jeg er heller ikke serlig kreativ.

men noget passer dog.. jeg er en perfektionist.. heeh:]

Skrevet af: maj
22/10/09 18:09

Det passe 2tal på mig wow. men hvem passer bedst til jumfru tegn???????

Skrevet af: Maja
23/10/09 15:16

Jeg er så meget Jomfrue som man over hovedet kan blive …lidt cracy ik

Skrevet af: Kamilla
20/12/09 19:54

Alle tingene passer på mig. Jeg er dog stadig meget udadvendt, men jeg vil hellere give mere end jeg tager. Jeg har haft en kæreste og han sagde til mig, at det var svært at finde ud af om han kunne få mig eller ej, fordi han synes han ikke var på samme niveau, som jeg var.

Alt i alt, hvert et ord passer.

Og mange tak fordi der ikke er så meget negativt om stjernetegnet Jomfruen.

Skrevet af: Tamara
20/12/09 23:36

uuh det passer .. folk tror altid jeg er en kællin:( men det må de jo selvom 🙂

Skrevet af: Anonym
27/12/09 11:52

Jomfruer er givere og når det kommer til stykket, og du har brug for en ven, kan du altid regne med Jomfruen. Jomfruer forstår menneskelige svagheder bedre end de fleste, fordi de er så dybe og reflekterende selv. Med en Jomfruen i dit liv har du en, der forstår og bekymrer sig om dig. det er Rigtigt¨ jeg kan kende mig selv. 🙂

Skrevet af: 🙂
02/01/10 22:49

alt passer (jesus chris)

Skrevet af: Jomfru
09/01/10 11:06

Jomfruer er givere, – og tagere og skal jeg vælger foretrækker jeg til enhver tid, at tage.

Skrevet af: May
19/01/10 23:45

Hold op hvor det passer mig, alt passer 100%, men en tinge jeg savner og læs om, hvem passer bedst med Jomfru ???? er der nogen der kan give et svar.

Skrevet af: Anonym
07/02/10 21:48

Det meste af det passer på mig – jeg er perfektionist – ekstremt meget. Jeg slår ned på andres fejl, men jeg prøver at få dem til at se det rigtige i stedet for – jeg er ikke en af dem der ikke kan klare andres meninger. Jeg er genert over for nogen mennesker, mens nogen bare irriterer mig, eller jeg faktisk kan være mig selv med. Jeg er en typisk jomfru. Blev meget overrasket over hvor godt det egentlig passer alt hvad der står – det er som taget lige ud af mig.

Skrevet af: frederikke
08/02/10 10:37

en nice hjemmeside

Skrevet af: hans
17/02/10 00:24

kan god vare at ting passer , men er det nu at det passer. og ja jeg er jomfru men jag bliver mange mange gang skuffet af mensker ? er der en partner til en jomfu (perfeckt) der vil jeg godt har en svar på . og 1 spørmål ! lyver jeg når jeg taler sandt eller lyver jeg .hilsen en hollansk jomfu .

Skrevet af: trine
09/09/10 17:22

det er verdens bedste stjernetegn og alt de skriver om jomfruen passer mega godt på mig 3>

Skrevet af: Den mystiske ukende?
17/09/10 08:44

Jeg sgu enig

Skrevet af: hej 😀
19/09/10 14:25

alt passer ;D er jomfru i stjernetegn og hmm det andet håber snart jeg ophøre med det 😀

det hele passer 😀

Skrevet af: Så sandt som det er skrevet
25/09/10 23:59

I denne tekst kan jeg genkende rigtig mange ting som rammer lige på mig og de ting som jeg føler og gør for andre og jeg tilsidesætte mig selv for andre og har en kvinde vundet min kærlighed så har hun den fuldt ud og vil aldrig svigte hende.

Kæmpe knus til alle Jomfruer fra Preben S

Skrevet af: emil jomfru
01/10/10 12:49

hvad fanden betyder det.

Skrevet af: Jomfruen1
03/10/10 21:39

Hva så med jomfruen med en anden jomfru.. dater en og han minder bare så meget om mig… vi har meget tilfælles.. men hvad så i længden ? .. kan ik rigtig finde noget om det .. kender ingen der er sammen med det samme stjernetegn… han går ikke så meget op i sådan noget her men det gør jeg altså:P

Skrevet af: Liv
13/10/10 21:20

Endelig noget sandt ! 🙂

Skrevet af: mie
30/10/10 15:36

jomfru styrer 🙂

Skrevet af: jomfruen…
30/10/10 15:46

det passer fuldstændig 😀

Skrevet af: jomfru R
02/11/10 21:50

det passer

Skrevet af: Christina Jomfru
01/12/10 14:47

Dammm hvor er det rigtigt 😀

Skrevet af: jomfru a
07/12/10 06:02

jeg syntes det passet meget godt på mig

Skrevet af: Silke
17/12/10 15:58

Det er sjovt fordi alt passer til mig 🙂 (Jeg er i jomfruens tegn)

Skrevet af: Lars (Jomfru)
20/12/10 20:39

Hvor er det dog bare så rigtigt, det hele endda ;o)

Skrevet af: line
22/12/10 00:08

det er fint

Skrevet af: Tine Jomfruen
28/12/10 23:25

Jomfruen1 har skrevet, hvad nu når man dater en med sit eget stjernetegn? Er egentlig lidt nysgerrig på det selv, da jeg selv står samme sted! Men tænker at der står herinde, at jomfruens sjæleven er jomfruen.. såååå mon ikke, at det er her vi skal finde forståelsen fra vores partner;O) jeg synes i hvert fald at det er fantastisk med en som forstår mig i adfærd!!

Skrevet af: Sandra
15/01/11 21:35

dejligt at vide ting om sig selv man ikke har lagt mærke til i forvejen…

Skrevet af: Per
19/01/11 15:54

Jeg passer på meget af det, men er dog en god leder.

Måske er det fordi man slet ikke er jomfru mere, nu der er kommet 13 stjernetegn

Skrevet af: Camilla
21/01/11 09:12

Passer så fantastisk! De ting en jomfrue er og gør er på ingen måde negativt.. Ens “dårlige” sider, kan være ens bedste.. Sådan har jeg ihvertfald altid tolket dem 🙂

Skrevet af: Mystic Boy Of Fury
24/01/11 15:29

Perfekt… Men hvorfor skal det hedde jomfru som når man ikke har været i seng med en…. Nedern =/

Skrevet af: PIGEN
31/01/11 17:10

Jeg syntes det er irreterende at ingen tager Jomfruen som noget positivt, men det er dejligt at komme her ind og læse dette hvor der er nogen der tager Jomfruen som noget positivt.. 3>

Hilsen En Der Føler Sig Lille I Verden men som er glad.!

Skrevet af: en forvirret dreng
01/02/11 16:06

hmm er datoen ændret?

Skrevet af: Heidi
03/02/11 22:11

Kan bedste med jomfruer er selv jomfru .. Hmm

Skrevet af: Jonas K,
08/02/11 04:21

Ok det jo sindsygt har aldrig rigtig troet på det der men det rammer mig på en millimeter… det jo sindsygt

Skrevet af: Mig her
19/02/11 15:55

Det der staar passer meget med hvordan jeg er saa jeg er glad for at vaere Jomfru jeg kan virkelig vise mig frem som den jeg er

Skrevet af: Hej
19/02/11 23:20

Jeg syndes at jomfruen er et godt stjerne tegn. Jeg har også kun hørt om at jomfruen er kritisk og alt muligt. Og jeg syndes også det er dejligt at hør om noget godt. 🙂

Skrevet af: anonym
24/02/11 09:00

jomfruen STYRE

Skrevet af: min ven
08/03/11 01:27

det er hele mig main

JOMFRUEN STYRE

Skrevet af: Oliver “Jomfru”
15/03/11 18:26

Det er sår sandt som det kan være 🙂

“Hvis man er jomfru er man cool”

Til alle os Jomfru’er :D!

Skrevet af: clara
16/03/11 18:33

jeg elsker at være jumfru

Skrevet af: mystiske gullerods gnasker
31/03/11 21:51

wow ..

-den passer næsten perfekt, undtagen det med perfektionist 😉

Skrevet af: Jennifer
13/04/11 17:27

Min veninde er jomfru og det passer hun er meget undersot agtig

Skrevet af: jomfruen
24/04/11 12:41

endelig nogen der ikke opfatter jomfruer som noget negativ det passer næsten perfekt til mig for jeg er en slags undersot

Skrevet af: Jomfru ascendant
27/04/11 18:48

Det passer godt på mig selvom jeg er fisk. Jeg har jomfruen som ascendant i mit stjernetegn og det gør bare at begge passer på hvordan jeg tænker og viser mig udadtil, det er skræmmende som det passer med begge…

Skrevet af: mig sara
28/04/11 20:22

det passer meget til mig det var da meget utroligt at man kan ramme nææsten præcis hilsen sara 9år :=

Skrevet af: Jumfruen
03/05/11 19:32

Det passer meget godt!! 😀

Jumfruen er et af de BEDSTE stjernetegn!! 😀

Skrevet af: Louise
04/05/11 21:18

Hey har lige et eller flere hurtige spørgsmål som I måske kan svare mig på:)

Har ikke helt forstået hvorfor Jomfrues sten er sapir – hvorfor er den det?

Hvorfor er vores skæbne plante Merkur?

Og sidst men ikke mindst hvorfor er mit element jord – stadig hvorfor er den det?

Skrevet af: Virgin
04/05/11 21:21

Hey er lige nogle “hurtige spørgsmål”

Jeg har længe undret over hvorfor min plante skæbne er Merkur – hvorfor er den det?

Hvorfor mit element er jord – hvorfor er den det?

Og sidst men ikke mindst hvorfor er min sten sapir – stadig hvorfor er den det?

Skrevet af: Jomfruen 95
05/05/11 12:45

Wow!! Det HELE er sandt! 😀 Jeg kan være stille og rolig person, jeg kan lide, at hjælpe… 🙂

Skrevet af: anonym jomfru
08/05/11 17:20

jomfruer STYRER!!!!!!!! elsker stjernetegn især jomfruer og det passer jo næsten perekt til mig JOMFRUER!!!!!!!

Skrevet af: lol manden
10/05/11 11:29

jeg er jomfrue og det passer ikke på mig

rigmeligt lol hvis i spørger mig

Skrevet af: “Den anonyme jomfru”
18/05/11 13:06

Jeg synes det passer meget fint til mig.. Men jeg ved ikke helt om det bare er for sjov, at en eller anden nar der har skrevet det her.. hæhæhææhhæ

Skrevet af: Monika Petersen
23/05/11 10:38

Jeg genkender mig selv. Det giver mig ro at læse disse linier. Jeg skal fortsætte ad min vej! Jeg kan stå inde for mig. Tak for siden kærlig hilsen MP

Skrevet af: wallnut
27/05/11 08:25

OK OK 😀 😀 😀

Skrevet af: Tobias
10/06/11 12:48

det meste passer, det er ret utroligt

Skrevet af: Nesta
16/06/11 16:57

Det lyder da rimelig fornuftig, det passer jo også til mig, sådan da. Jeg er jo jomfru, meget fedt.

Skrevet af: laura
19/06/11 11:56

at være jomfru er fedt !!!!

Skrevet af: Muuja
11/07/11 22:38

Hold da helt op, hvor det bare passer perfekt på mig… Næsten skræmmende 🙂

Skrevet af: mariam
26/07/11 16:02

det.er.ok

Skrevet af: werner
26/07/11 16:16

Efter min livserfaring`´66år´´passer denne beskrivelse rigtig godt.

Jomfruer er som beskrevet—-bløde mennesker med kærlighed til værdier hos andre,men bliver kede af hvis det ikke gengældes eller bliver misforstået.

Skrevet af: Rich
11/08/11 09:30

Jeg er selv jomfru og hvor er vi bare gode og omsorgsfulde og dejlige og og og .Det må egentlig være lidt besværgeligt og leve sammen med os , helt ærligt.

Skrevet af: ET
20/08/11 19:33

ja god beskrivelse af min gamle søde kæreste ET

Skrevet af: Camilla
14/09/11 15:20

Er selv jomfru og det her ramer plet på mig, har aldrig fundet noget der kunne beskrive mine følelser så godt som det her ! 🙂 Det er dejligt.. Hav en god dag alle sammen (o;

Skrevet af: Donna
01/10/11 12:49

Har en ven der er jomfru han går stille med dørene Viser ikke åben lyst sine følelser over for mig. Deres følelser er som stille vand Men jeg venter på ham.

Skrevet af: Juulie
07/10/11 21:11

Wow, da jeg læste det her var det som en person havde været her og se mit liv og så beskrevet det, det er helt utroligt helt ligesom jeg. Jeg takker min lærer hvis det ikke havde været for ham så ville jeg ikke have en lektie om mit stjernetegn og ikke havde læst det 😀

Fortsæt en god dag alle sammen

Skrevet af: Carla
07/10/11 21:35

Det meste passer bortset fra det med perfekthed!!!

Mit værelse ligner et bombet lokum. Jeg er kort håret og går i lidt for stort tøj, selv om jeg er en pige på 11 + min skæbne planet er Venus.

Men jeg er glad for at være Jomfru!!!

Skrevet af: jesper
10/10/11 17:52

sjovt nok er jeg jomfru to steder

Skrevet af: Jonas
01/11/11 18:08

Jeg er også jomfru og det passer meget godt men jeg vil ikke være inde for servicebranchen og har ikke haft en kæreste i 15 år nu. Forstår det ik

Skrevet af: tvillingens bedste ven 🙂
10/11/11 16:00

ååååååååååååååårhh det passer meget godt til mig 😀

Skrevet af: Salma Lrhezzioui
27/01/12 22:00

hej jeg er en pige
det er helt ufatteligt at de kan beskrive mig så meget.

Hvis jeg skulle give point fra 1 til 100 så må det være 99%

Livet og skolen er svært 3>3>

Skrevet af: Lærke
07/02/12 08:35

Jeg er en Jomfru. Vi er igang med en skole opgave, så det er meget sjovt at læse alt det her!

Skrevet af: annebella
03/05/12 09:29

åh hvor er det sjovt det hele er jo rigtigt !!!

Skrevet af: Carla
11/06/12 20:33

Love jomfru

Elsker mit stjernetegn. Det er det bedste. Trods manges negative forklaring. Elsker beskrivelsen.

Skrevet af: yasmin
16/08/12 03:04

alt passer!!!!

Skrevet af: Charlie
18/08/12 20:11

Jeg forstår ikke hvorfor det skal ramme os i dette tegn så negativt omkring andre mennesker i andre tegn med at det er os der skal trampes på og udstilles som et dårligt eksempel ? 🙂


2 Kommentarer til “Jomfru – Stjernetegnet jomfruen

  1. det passer vildt godt til mig, blev faktisk lidt overasket. tror ikke der er noget af det i har skrevet som ikke passer til mig.. jeg fremstår som udadvendt, men inderst inde er jeg meget indadvendt. i har virkelig ramt plet..

  2. Læste om Jomfruens stjernetegn herinde i 2009 hvorefter jeg fik lavet en tatovering, med mit navn rundt om mit stjernetegn. Jeg husker at det var første gang nogensinde, at jeg fik noget ud af at læse mit stjernetegn og jeg har elsket min tatovering lige siden. Smadder sjovt at se igen.
    “Jomfruelige” hilsner til alle jomfruer :o)

Skriv en kommentar

E-mail og webside er valgfri.

Dog skal du indtaste din email hvis du ønsker besked, når nogen svarer på din kommentar.

2 − two =