Julegaveideer

julegaveideer

Julegaveideer og masser af inspiration til julegaver til dem du holder af

Så starter julegaveræset igen og kampen om de gode pakker sættes i gang påny. Hvis man ikke sørger for at forberede sig til det store julegaveræs, kan det godt udvikle sig til noget af et mareridt.

Men det er jo ikke meningen med det at give hinanden en julegave – det skal jo være hyggeligt, en kærlig tanke og et ønske om en glædelig jul.

Er du helt ideforladt i år med hensyn til julegaver, så fortvivl ikke. Vi har her forsøgt at gøre de indledende forberedelser for dig, inden du kastes ud i julegave jagten, og har gjort os et par tanker om mulige ideer til julegaver.

Julegaveideer til manden

Barberblade, aftershave, lækre shorts, slips, slipsenål, sokker, værktøj, en god flaske vin/spiritus, en god bog omhandlende noget der interesserer ham. Du kan også selv gå i det kreative hjørne og lave små søde/kærlige/frække kort eller sedler med beskeder til ham – det kan være et løfte om at servere hans livret, kun fantasien sætter grænser.

Julegaveideer til kvinden/veninden

Hårspænder, neglelak, læbestift, trusser, nylonsstrømper, god bog, smykker, parfume, creme body/ansigt, wellness-produkter eller wellness ophold, gavekort til biograf/matas/tøjbutik/musikforretning, hårplejeprodukter. Er det en kreativ kvinde/veninde, vil hun elske at få noget til sin hobby.

Julegaveideer til haveelskeren

Poser med blomsterfrø, havesaks, handsker, gødning, plantepinde, stiklingepotter og andet haverelateret.

Julegaveideer til kokken

Krydderrier, grydelapper, forklæde, grydeske, tørrede svampe, kastanier, opskrifter og spændende bøger om madlavning, krydderiglas, gode køkkenredskaber, kokkehue.

Julegaveideer til den hesteglade

Hovjern, børster, svamp, bandager, godbidder til hesten.

Julegaveideer til hobbyfolk

Pensler, farver, papir, silke og maling til silkemaling, strikkepinde, garn, opskrift på strikketøj eksempelvis en kjole, et sjal eller lign. Det kan også være nål og tråd, stof eller værktøj.

Julegaveideer til den, der er flyttet hjemmefra

Viskestykker, opvaskebørste og opvaskebalje, gulvklud, svamp, grydeskeer, gryder, bestik, vaskeposer, krydderier, håndklæder, glas, rivejern, en bog om madlavning eksempelvis ´60 nye retter til fattigrøve´.

Julegaveideer til Danske venner i udlandet

Leverpostej (evt. på dåse), remoulade, piratos eller andet dansk lakrids, danske ugeblade, danske designer ting, billeder hjemmefra i smukke rammer.

Julegaveideer til bedsteforældrene

Et billede af barnebarnet, tegninger fra barnebarnet, en hjemme-dekoreret kop, en hjemmelavet nisse eller andet julepynt.


Skriv en kommentar

E-mail og webside er valgfri.

Dog skal du indtaste din email hvis du ønsker besked, når nogen svarer på din kommentar.

2 × five =