Karrierekvinder vælger Minimizer BH

Karrierekvinder vælger minimizer bhKarrierekvinder foretrækker minimizer BH´en på jobbet

En ny trend er ved at brede sig blandt kvinder i erhvervslivet og kvinder, der ønsker at signalere seriøsitet på jobbet.

Dette hverken må eller skal tages for diskriminerende, men flere kvinder vælger denne løsning, for ikke at føle at brysterne kommer med dem.

Barmen syner mindre

Minimizer BH´en er designet så man optisk syner op til én størrelse mindre og er en serie i dobbeltsyet stof med lycra tråd, som gør BH´en yderst behagelig at have på.

Det den helt præcist gør er, at den presser brysterne ud til siden i stedet for op, som de fleste andre BH´er.

Kvinderne vælger typisk denne BH hvis de ønsker at virke mere neutrale, således at brysterne ikke kan være en hindring/distrahering i forhandlinger eller andre arbejdsmæssigt relaterede situationer.

Kommentarer

Skrevet af: chok
17/09/10 12:27

det er det mest hjernedøde jeg har læst i årevis.

Skrevet af: Større chok
19/09/10 20:46

Hvorfor? For nogle kvinder kan brysterne være en STOR hindring – de kan være så store, at de for både mænd og kvinder, kan være svære at tage øjnene fra. Og det kan såmænd være positivt nok. Men enkelte kvinder bryder sig ikke om denne, måske utilsigtede og ufrivillige opmærksomhed og føler det meget ubehageligt. For dem er dette måske en mulighed for at få barmen til, at syne en anelse mindre dominerende. Du vil da ikke benægte at en kvindebarm og brysterne ikke ind i mellem kan tiltrække en vis opmærksomhed?

Skrevet af: Samp
22/09/10 05:26

Et par gode patter må da fremme forhandlingerne. Jeg bliver sgu da vildt samarbejdsvillig, når sådan et par kigger på mig og der er en god, dyb udskæring at glo ned i. Jo mere, jo bedre!

Skrevet af: Luderen
17/01/11 21:46

Du lyder heller ikke som en der skal forhandle mere end udgangstilladelsen for konen på plads 😉

Skrevet af: Selicia
24/06/12 14:25

Måske?er de ovenikøbet sunderen for brystvævet, når de er lavet på den måde de er-tænkte jeg..


Skriv en kommentar

E-mail og webside er valgfri.

Dog skal du indtaste din email hvis du ønsker besked, når nogen svarer på din kommentar.

16 + eight =