Kernesund Familie – bogen om et sundere liv

Bogen kernesund familieKernesundfamilie – Sådan! – Bogen om det sundere liv, af Ninka-Bernadette Mouritson

Ninka-Bernadette Mauritsons familie fik et nyt og bedre liv, ved at ændre få ting i deres hverdag. Dette har Ninka-Bernadette nu skrevet bogen: ”Kernesund Familie – Sådan!” om.

Ninkas bog om den sunde forvandling

Bogen røg direkte ind som bestseller og blev allerede efter 1 måned, trykt i rekordstort 4. oplag.

I øjeblikket får Ninka hver dag rørende mails fra læsere af bogen. Familier, der oplever det samme, som hun selv gjorde.

Ninka spiste sig til et godt sexliv, mere tålmodighed og en glæde ved livet. Familien fik 3 ekstra timer i døgnet, dyrker familiemotion og sover godt hele natten.

bogen kernesund familieUlvetimen forsvandt

Skænderier, astma, snot, dårlig ånde og ulvetimer forsvandt, da de droppede hvidt mel, pasta og sukker og begyndte at spise hel og nærende mad, og droppede kemi i mad, sæbe og cremer.

Giv familien sunde madvaner

Ninkas bog kaldes af mange, en uhøjtidelig sundhedsbibel. Bogen “Kernesund Familie – Sådan!” indeholder 1000 tricks til, at forelske familien i en sund, grøn livsstil uden kemi, sukker og stress.

Bogen er skabt på baggrund af en usund families fantastiske forvandling. Her er en gennemført vejviser til et nyt og bedre liv, som alle kan være med på uden afsavn, tilbagefald og store anstrengelser.


Skriv en kommentar

E-mail og webside er valgfri.

Dog skal du indtaste din email hvis du ønsker besked, når nogen svarer på din kommentar.

three × 5 =