Klimaforandringer og global opvarmning har konsekvenser for jorden!

klimaforandringerKlimaforandringer og global opvarmning har store konsekvenser for jorden

I en tid hvor klimaspørgsmålene får en stadig mere fremtrædende plads i samfundsdebatten, giver dokumentarfilmen ’Home’ et skræmmende indblik i menneskehedens påvirkning af jordens klima.

Klimaforandringer er alvorlige tegn på, at jorden er syg!

Aldrig før har en enkelt art påvirket jorden, som mennesket gør det i dag. Vi lever i en hel ekstraordinær tid, hvor alt synes muligt. Men mange mennesker er desværre alt for lidt bevidste om, hvilke konsekvenser vores luksusliv har for vores smukke planet og klimaet.

Vi driver rovdrift på naturressourcerne

96 procent af Jordens gletschere er forsvundet og antallet af naturkatastrofer er firdoblet indenfor de seneste 40 år. Vi driver rovdrift på naturressourcerne og den katastrofale udvikling af jordens klima vil kun fortsætte, hvis ikke vi gør noget.

Der er ikke længere balance mellem, hvad vi udnytter og hvad vi giver tilbage. Det betyder at hvis vi fortsætter udnyttelsen af jordens ressourcer, har vi brug for hele fem planeter i 2050.

Lad os rede jorden! -Inden det måske er for sent

Alle bør deltage i indsatsen om at redde vores planet og vi kan ikke tillade os at vente på politikkerne eller andre ”kloge vismænd”.

Den smukke, tankevækkende og skræmmende dokumentarfilm ’Home’ er tilblevet udelukkende med det formål, at sprede et budskab om mobilisering ud til ethvert menneske.

’Home’ er altså en non-profit film, blandt andet skabt ved hjælp af dygtige fotografer fra National Geographic og sponseret af en lang række større internationale firmaer som Gucci, Yves Saint Laurent, Stella McCartney, Puma og mange andre, og fælles for dem alle- og hele organisationen bag den storslåede produktion er, at ingen skal tjene på filmen!

’Home’ er udelukkende tilblevet for dig: del den! Og tag handling for planetens og menneskehedens skyld.

Dokumentarfilmen ’Home’Kommentarer

Skrevet af: Nina
30/10/11 16:20

det der er vildt skræmmende!!!! vi må gøre noget for at rede vores jord!


Skriv en kommentar

E-mail og webside er valgfri.

Dog skal du indtaste din email hvis du ønsker besked, når nogen svarer på din kommentar.

one × 2 =