En klog kvinde spørger ikke hvor hendes mand har været. En klog kvinde ved det.

Citat af Marcel Achard

Ingefærshot opskrift – ingefær drik med citron og gurkemeje

Lav ingefærshot med gurkemeje, citron og ingefær. Opskrift på ingefær drik, der gør dig springfyldt med energi.

Planlæg ferie økonomi og undgå overforbrug på din ferie

Planlæg din ferie økonomi, undgå overforbrug og tomme lommer.

Der er lige så mange årsager til at tage på ferie, som …

for meget ingefær. virkning og bivirkning ingefær

Ingefær – Virkning og bivirkninger ved ingefær

Læs om anvendelsen af ingefær gennem tiden og hvilke virkninger og bivirkninger ingefærroden har.

Stemmen. Hvordan bruger du din stemme - Stemmetræning

Derfor skal du interessere dig for din stemme!

De fleste mennesker tænker sjældent over deres stemme, før den svigter dem. …

Månetegn og astrologi

Månetegn & måne astrologi

Hvad er måne stjernetegn eller måne astrologi Det stjernetegn hvor i månen …http://pulze.dk/kontakt/handelsbetingelser-paa-pulze/

1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...

Handelsbetingelser på PulzePulze.dk tager generelt forbehold for skrivefejl, prisfejl, prisændringer, udsolgte varer og leveringssvigt.

Pulze.dk forbeholder sig ret til løbende at ændre nærværende handelsbetingelser og offentliggøre nye versioner på hjemmesiden. Den nye version af disse betingelser vil træde i kraft og være gældende for alle handler, som foretages efter beskeden om ændringen er modtaget.

Pulze.dk indgår handler med kunder i Danmark, Norge og Sverige samt til Færøerne og Grønland mod ekstra betaling. Forsendelse med forsikring og sporing til norge og Sverige 150kr. Forsendelser til grønland & færørene 200kr.

Kundens køb på hjemmesiden

Alle priser er i danske kroner inklusiv moms og inklusiv leveringsomkostninger.

Vi forhandler både nye og brugte varer på Pulze.dk. Den enkelte vares stand er beskrevet, ligesom det vil fremgå, hvis der er ridser eller andre skader på de brugte varer.

Når du køber en vare på hjemmesiden, vil du snarest muligt modtage en ordrebekræftelse. Faktura vil blive fremsendt på mail.

Når du afgiver en ordre

Når du har afgivet en varebestilling via vores hjemmeside, vil vores system automatisk sende dig en e-mail, hvoraf det fremgår, hvilke produkter du har bestilt.

Hvis du benytter betalingssystemet PayPal, vil du automatisk modtage en e-mail med bekræftelse på din betaling.

Hvis du betaler med dankort vil du ved varens afsendelse, modtage en faktura på dit køb og som dokumentation for din betaling.

Hvis du benytter betaling via bankoverførsel, vil du modtage en mail fra os med en bekræftelse på, at vi har modtaget din ordre og betaling.

Vi forbeholder os mulighed for, at annullere bestillingen som følge af trykfejl, tekniske problemer, leveringssvigt og lignende situationer.

Afbestilling

Ordrer, der endnu ikke er effektueret af Pulze.dk, ved afsendelse af de bestilte varer, kan annulleres på følgende måde:

Ønsker du at afbestille eller annullere en allerede afgivet bestilling af en vare, bør det som udgangspunkt ske ved, at fremsende en e-mail til shop@pulze.dk med emnet “Afbestilling”. Her skal bestillingstidspunkt, ordrenummer, samt navn og adresse tydeligt fremgå.

Afbestilling bør ske inden kl. 14:00 samme dag, som bestillingen er foretaget. Skulle varerne være afsendt fra os, har du i et vist omfang mulighed for at returnere dem, hvis du fortryder købet.

Betaling

Hos Pulze.dk kan du betale med:

dankort kort-visa-masterBetal med Kreditkort
Vi modtager alle gængse kreditkort som, Dankort, VISA, Mastercard, Visa Electron, Mastercard Debit, Maestro med flere. Ved betaling med kreditkort trækkes beløbet først, når varen er afsendt. Betalingen sker via en sikker forbindelse (https). De indtastede oplysninger er krypterede og kan ikke læses af andre. 

Pulze.dk har på intet tidspunkt adgang til dine kortoplysninger. De indtastes i det sikrede betalingsvindue hos QuickPAY og videregives sikkert til NETS som er betalingsindløser for pulze.dk. 

Betaling med Dankort er gebyrfrit. De 3 kontrolcifre som skal indtastes ved betaling med kort, er de sidste 3 cifre der står bag på kortet.

 Betal med PayPal
PayPal er trygt og nemt at tilgå og dine køb vil altid være beskyttet. Du slipper for at finde dit kort frem og indtaste en masse information, hver gang du handler.

PayPal opkræver ikke noget gebyr, når du betaler for varer på nettet i danske kroner. Der er ingen andre der ser eller gemmer oplysningerne om dig og du er beskyttet.

viabill-logo Betal med ViaBill
Med ViaBill kan du købe dine varer nu og betale, når du vil. Det er sikkert, helt enkelt og ganske rente- og gebyrfrit. Pulze.dk sender dig varerne, og du betaler for dit køb i det tempo, der passer dig.

Læs mere om vilkårene for at anvende ViaBill.

Risikoen for hændelig undergang eller forringelse

Først på det tidspunkt, hvor de bestilte varer er kommet i købers besiddelse, overgår risikoen for, at de bestilte varer går til grunde eller beskadiges på grund af hændelige forhold, til køber.

Levering af pakker

Alle bestillinger leveres med Postnord og varerne sendes normalt inden for 1-2 dage efter modtaget ordre.

Oplyste leveringstidspunkt er vejledende og kan således fraviges.

Ansvarsfraskrivelse og garanti

For at give dig som køber adgang til relevant information, kan Pulze.dk have linket til andre hjemmesider. Disse hjemmesider er uden for Pulze.dk’s kontrol. Vi kan derfor på ingen måde drages til ansvar for indholdet på disse sider.

Oplysninger om de bestilte varer fra sådanne hjemmesider indgår ikke i beskrivelsen af de bestilte varer i aftalen mellem køber og Pulze.dk, varerne opfylder således købers forventninger, såfremt de svarer til firmaets egen beskrivelse.

Sælger er ikke erstatningsansvarlig for direkte eller indirekte tab, som følge af at de bestilte varer kommer for sent frem til køber, eller de bestilte varer lider af mangler, når forsinkelsen eller manglerne skyldes købers handling, undladelse eller forhold, som ligger uden for Pulze.dk’s kontrol, eksempelvis krig, oprør, uroligheder, brand, indgreb fra staten, beslaglæggelse, valutarestriktioner, arbejdskonflikter af enhver art, herunder strejke og lockout, eller lignende.

Fortrydelsesret & reklamation

Ifølge den gældende lovgivning for internethandel på danske hjemmesider, har du som kunde 14 dage til at gøre Pulze.dk opmærksomme på, at du har fortrudt dit køb. Derefter har du 14 dage til at returnere varen. Fortrydelsesretten er gældende fra den dag, du har modtaget dine varer.

Hvis du har fortrudt dit køb, eller skal have din vare byttet, skal du selv betale for forsendelsesomkostningerne. Varer sendt pr. efterkrav vil ikke blive modtaget.

Ved returnering bedes du bruge Post Danmark – ikke alternative pakke distributører. Da det gør det muligt at spore varen, hvis den skulle blive væk under returforsendelse.

Du bør sende varen forsvarligt emballeret, samt indeholdende navn og adresse og skriv venligst tydeligt, at du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten og at du derfor ønsker af få tilbagebetalt varens pris. Pulze.dk tilbagebetaler det aktuelle beløb, som køber oprindeligt har betalt for varen, når den returnerede vare modtages i ubrugt og ubeskadiget stand.

Du kan på siden ‘Returnering‘ læse mere om hvordan en vare returneres.

Når du handler på Pulze.dk har du 2 års reklamationsret.

Du har mulighed for at fortryde et køb, selom varen er blevet brugt.
En vare er kun brugt, hvis den bruges ud over, hvad der er muligt ved at afprøve varen i en fysisk butik.
Hvis en vare er brugt, skal der laves en konkret vurdering af, hvad varen som brugt kan sælges for til en anden kunde. Vurderes det at varen har tabt værdi (værdiforringelse) modregnes dette og du vil som kunde få tilbagebetalt et beløb svarende til varens vurderede værdi.

Der henvises i øvrigt til reglerne for Pakning og forsendelse.

Ansvarsbegrænsning

Vi fraskriver os ethvert ansvar for al brug af produkterne og kan ikke gøres ansvarlige for personskade som følge af forkert brug eller håndtering af vores varer.

Persondatapolitik

De oplysninger, som du opgiver ved dit køb (navn, adresse, telefonnummer, e-mail adresse osv.), behandles helt fortroligt og bruges til at ekspedere din bestilling. Der føres statistik over besøgende på hjemmesiden, men der registreres IKKE person specifikke oplysninger. Oplysningerne opbevares i 5 år for at leve op til regnskabslovens regler.

Oplysningerne videregives/sælges ikke til tredjemand. Som registreret har du altid mulighed for indsigt og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i persondataloven.

Pulze.dk har ansvaret for registreringen af personoplysningerne.

Links til relevante sider

FDIH / Forbrugerrådet

Forbrugerstyrelsen

PayPal Betalingsservice

Returnering

 

Hele livet er et forsøg på at bevare det.

Citat af Ingeborg Bachmann

Ingefærshot opskrift – ingefær drik med citron og gurkemeje

Lav ingefærshot med gurkemeje, citron og ingefær. Opskrift på ingefær drik, der gør dig springfyldt med energi.

Planlæg ferie økonomi og undgå overforbrug på din ferie

Planlæg din ferie økonomi, undgå overforbrug og tomme lommer.

Der er lige så mange årsager til at tage på ferie, som …

for meget ingefær. virkning og bivirkning ingefær

Ingefær – Virkning og bivirkninger ved ingefær

Læs om anvendelsen af ingefær gennem tiden og hvilke virkninger og bivirkninger ingefærroden har.

Stemmen. Hvordan bruger du din stemme - Stemmetræning

Derfor skal du interessere dig for din stemme!

De fleste mennesker tænker sjældent over deres stemme, før den svigter dem. …

Månetegn og astrologi

Månetegn & måne astrologi

Hvad er måne stjernetegn eller måne astrologi Det stjernetegn hvor i månen …Søg på pulze.dk