Krebs – Stjernetegnet krebsen

Læs om stjernetegnet krebsen

22. Juni – 22. Juli

 Krebs Stjernetegnet KrebsenDit element: Vand

Skæbne planet: Månen

Symbol: Krabbe

Din sten: Månesten
Se alle krebsens lykkesten

Krebsens inderste ønske: At føle sig tryg (følelsesmæssigt, åndeligt, romantisk og finansielt).

Styrer: Astrologiens 4. hus

Beskrivelse af krebs, mand / kvinde :

De der er født under tegnet krebsen, er styret af den mystiske måne. Det er rimeligt at sige, at de fleste krebs er ene modsigelser. De er medfølende og omsorgsfulde mod venner, familie og kærester, men de kan skære ind til benet med deres jaloux bemærkninger og stadigt skiftende humør.

Ligesom deres astrologiske symbol – krabben – kan krebsen synes hård og ufølsom på ydersiden. Men for de af os, der kender og elsker “Måne barnet”, forstår vi, at under den hårde overflade findes en blødhed og følsomhed, der gør dem så specielle …

Ligesom månen gennemgår mange forandringer, i takt med at den bevæger sig fra nymåne til fuldmåne, gennemgår Krebsen også mange forandringer gennem livet.

Krebsens personlighed

Krebsen er følelsesmæssigt letpåvirkelig, men samtidig selvsikker og udholdende. Sikkerheden sættes højt og det resulterer ofte i overdrevne forholdsregler med henblik på eventualiteter i fremtiden.

Krebsen indskrænker ikke dette til sig selv, men omfatter både venner og familie som opfatter krebsen som både hjælpsom og omsorgsfuld. Den typiske krebs vil ofte være i besiddelse af indtil flere samlinger, som vedligeholdes med omhyggelighed.

Kærlighed og romantik betyder mere end noget andet, for dette tegn (dog kan penge i banken, en gang i mellem overskygge). Krebsen er ikke nærig med ømheden overfor sin partner og lægger stor vægt på troskab fra sin egen, såvel som sin partners side.

Med deres foranderlige natur er krebsen fascinerende, mystisk, stimulerende og meget dragende. Krebsen er en af de mest magiske af alle stjernetegn og når først deres magi har nået dig, er de de mest trofaste livsledsagere eller venner. Når alt kommer til alt, er månen så ikke én af de mest omtalte og romantiske astrologiske tegn?


  • Marts Måneds horoskop for Krebsen

    Når vi nærmer os månedens afslutning vil der være en altomfavnende tilstedeværelse af romantik i luften. Romantikken blomstrer med kærlighedsplaneten Venus indtræden på himlen. Selv hårdnakkede typer der ser romantik som et svaghedstegn, bliver bløde i knæene hvis man kigger dybt i deres øjne.

    Læs hele månedens horoskop her …


 Se hvad stjernerne siger om dig og din skæbne

Fødselshoroskop – Bestil eller læs mere

Har du sider af dig selv du ikke forstår? Ville du gerne handle anderledes i nogen bestemte situationer, men falder altid tilbage i gamle handlemønstre? Med et fødselshoroskop i hånden får du muligheden for at lære dig selv bedre at kende, og måske få sat ord på nogle af de mange følelser og fornemmelser du kender, men endnu ikke har beskrevet for dig selv.

Årshoroskop – Bestil eller læs mere

Stjernernes sære indflydelse på vores liv og verden, har været fulgt og beskrevet lige så længe mennesket har nedskrevet vor historie. Det er især med årshoroskopet at de gamle astrologiske traditioner lever videre. Det er her at muligheden for at påvirke ens egen fremtid, gribe chancen når den er der, er størst.

Begge horoskoper samlet i et personligt horoskop


Krebsens Kærlighedshoroskop

Sådan passer krebsen med de andre stjernetegn

Se Wikipedia for mere baggrundsviden om krebsens stjernetegn

Find dit stjernetegn efter dato her, hvilket stjernetegn er jeg?

Eller se en oversigt over alle stjernetegn her

Kommentarer

Skrevet af: marianne
29/01/09 01:21

Jeg syntes det passer meget godt da jeg selv er krebs. Når man først har fundet en man elsker håber man virkelig det holder livet ud. En krebs er også samler i stor stil. Det med romantisk passer ihvertfald også

Skrevet af: Lars
26/02/09 16:03

det sygt nok jeg er krabs & det stjerne billed af krabsen med de 4 sterner det har jeg på min arm bare hvor det er skønhedspletter. 😉

Skrevet af: sacha
12/03/09 11:02

hej jeg er en pige der gerne vil vide hvad mit perfekte match er når jeg er krebs

Skrevet af: Marisha
12/03/09 17:59

Jeg syntes det passer meget godt, især det med at krebsen er en af de mest magiske stjernetegn. Det kan kun være godt med noget magisk og anderledes i vores verden, nu hvor koldere tider er i møde, da mennesker er begyndt at værdsætte ligegyldgige ting, som en fladskærm der ingen sjæl besidder. Vi glemmer hvem vi er, og hvorfor vi er her.

Vis kommentar arkiv
Skrevet af: Pernille
15/03/09 22:36

Hej . Jeg er krebs og kan se at der står at krebsen er et måne barn. har det nogen betydning at jeg aldrig kan sove/sover meget dårligt når der er fuldmåne ?

Skrevet af: krebsen
18/03/09 11:02

jeg er selv krebs, og det hele passer bare helt perfekt! det er helt vildt underligt, men samtidig utrolig spændene!:). mange tak for denne her hjemmeside :D.

Skrevet af: Kathrine.
21/03/09 23:06

Månebørn har det allerbest når der er fuldmåne, og aller værst når der ingen måne er.

De styrres af månen, jo større den er jo bedre humør er de i.

Skrevet af: Krebsen.. 🙂
22/03/09 13:22

Hej, jeg er en pige (krebs) og vil bare sige at det er den fedeste hjemmeside ever..!! Det hele passer bare på mig..mange mennesker har sagt til mig at jeg virker meget kold og hård når de første gang møder mig.. Men når de lærer mig rigtig og kende, indser de at de har taget fejl!! 🙂 Jeg er godt nok til tider meget humørskiftende, men gør ikke noget så længe jeg er romantisk og kærlig 🙂 hehe..

Skrevet af: Chrissi
15/04/09 18:01

Det passer oz godt til mig… det gør alle siderne… i love horoskoper:D

Skrevet af: Maria
18/04/09 21:37

Heej , Jeg synes at det passer lige præcis til mig ,der nu er krebs. Det er rigtig jeg er meget følelsom og jeg ved ikke , men det kommer bare af sig selv. Jeg har det ret dårligt og skifter humør hele tiden. Jeg tænker for meget på min kærlighed og fantasere almuligt om det. Jeg forstår det simpelthen ikke at det kan være rigtig. Jeg tager meget vægt på min familie og tager problemerne meget seriøst…. Men det hele er rigtig , det passer lige….

Skrevet af: Rasmus
27/04/09 10:20

Min bedste ven er en krabs og det passer næsten perfekt til ham.

Skrevet af: Hende som ønsker konstant frihed…
29/04/09 21:11

Kan genkende min kæreste på så mange af tingene – og på papir passer vi slet ikke sammen (er selv skytte). Det er underligt at læse noget så detaljeret – som så åbenbart passer på alle som er krebs. Verden er virkelig forunderlig.

Skrevet af: Le Cancer xD
17/05/09 17:09

Kæft, det passer godt 8D Man blir jo helt bange 😛

Skrevet af: Maria
21/05/09 22:03

Det er fuldstændig som en beskrivelse af sig selv..!

Skrevet af: Kris
24/05/09 00:14

Det er godt nok skræmmende så meget det passer på mig selv :s

Skrevet af: Berivan
31/05/09 01:59

Det virker virkelig underligt alt passer på mig. Mega træls men jeg føler mig såret hele tiden over ingenting. Er kold uden på, men indeni er jeg bare mega blød ville vise det, men har svært ved det.

Skrevet af: Bayhan
12/06/09 03:28

Krebsene er følsomme i den betydning, at de er nærmest overfølsomme, når det drejer sig om deres egen person og dens betydning for andre. De er modtagelige, fantasifulde, og har en god evne til at indleve sig i andres følelsesliv. De er forstående, tolerante og hjælpsomme. Krebs viser sjældent deres følelser af frygt for at de ikke vil blive værdsat på den rigtige måde. Mange Krebse udviser derfor en hård, kompenserende skal. De handler ud fra en følelse af, at retfærdighed må ske fyldest. Hverken mennesker, dyr eller natur går fri af deres medlidenhed. For at kunne udvikle sig må Krebsene overvinde deres generthed.

Skrevet af: hilal hende fra planen.
11/07/09 23:27

hahah, hvem skal læse det hele. man fatter ikke en skid af det der står. undskyld jeg siger det, men sandheden gør altid ondt.

Skrevet af: henriette
22/07/09 19:02

wow det er helt vidt så godt det passer til mig 😀

Skrevet af: Camilla.
27/07/09 00:02

Det hele der passer perfekt om min kæreste, som er krebs 🙂

Skrevet af: Sara
27/07/09 16:53

Shit det passer bare 2tal 🙂

Skrevet af: Nour
29/07/09 01:28

Det er det bedste stjernetegn for miig 🙂

Skrevet af: Charlotte
18/08/09 17:11

Hej.. Jeg er også krebs.. Alt på den side her passer på mig fuldstændig.. selv de negative ting.. jeg har også fået at vide at jeg virker kold og ligeglad på førstehåndsindtrykkene, men når folk lærer mig at kende ser de at jeg er meget kærlig og omsorgsfuld..

det passer også perfekt det med at når man har en person tæt på sig, gør man alt for at beholde ham/hende.. jeg bliver vildt såret og lidt jaloux faktisk hvis en af mine bedste veninder eller venner begynder at se mere til en anden person end mig..

jeg har heller ikke særlig mange venner, men dem jeg har holder jeg meget af og meget tæt på… er der andre der har det på samme måde..?

Skrevet af: Melanie W
29/08/09 20:12

Fantastisk, meget spändende, det der med månen passer meget godt.

Når det er fuldmåne kan jeg tit stå og kigge på den länge, og får tit kuldegysninger når jeg gør det :b

Skrevet af: Vanessa
16/09/09 20:50

Øv, mærkeligt, men passer ikke rigtigt på mig.. Jeg elsker min frihed og det omskiftelige og dét finder jeg tryghed i. Men, der må være andre planeter, der også påvirker én end den planet man er født under, tror jeg – og vel arv, miljø, fri vilje osv 🙂

Skrevet af: habon
05/10/09 10:58

haha jeg elsker krabsen for det er mit stjernetegn

Skrevet af: Carina – endnu et månebarn 😉
21/10/09 09:55

Jeg er selv krebs og jeg vil sige nogle gange ville jeg virkelig ønske jeg ikke var, for jeg står i lidt af en møgsituation lige nu, da jeg er kæreste med en stenbuk, som er lige det modsatte af mig, vi elsker hinanden men igen har vi så mange problemer så jeg overvejer at gå fra ham , det så her problemet ligger at jeg er så skide møgfølsom så jeg hellere vil lide i forholdet end at afslutte det 🙁

Skrevet af: maj
22/10/09 18:00

hvem passer bedst til krebsen???

Skrevet af: Linda
02/11/09 20:23

Må jo tilstå at det passer så smukt, det er et af de smukkeste stjernetegn jeg har oplevet at kende, og har nu den fornøjelse at eje en søn af samme tegn….

Skrevet af: mikkel
16/11/09 11:31

det er utrolig godt det her det passer perfekt på mig

Skrevet af: Krebsen
03/12/09 13:17

Det er uhyggeligt at der står ting om mig som jeg aldrig ville afsløre…

Skrevet af: Krebs dx
04/12/09 09:09

Heisa dx

stortset alt det som står der om krebsen, passer til mig! Jeg elsker at svømme – jeg er dykker (: og så er mit element vand? det er sindssygt sejt at læse om! og så at det rent faktisk er rigtigt? jeg har også altid været facineret af månen, og jeg har meget svingende humør! det er også fint at jeg vil føle mig tryg, så det er jo bare sejt xD det er vildt sjovt at læse om, god arbejdslyst ;D
-Hilsen Krebsen ;b

Skrevet af: Sebastian
11/12/09 10:52

En af mine nære venner er også krebs. Nu forstår jeg bedre hvorfor han gør som han gør.

Det hele passer godt til ham, men der er nogle tekster som virkelig er ham. Eksempel: “De er medfølende og omsorgsfulde mod venner, familie og kærester, men de kan skære ind til benet med deres jaloux bemærkninger og stadigt skiftende humør.”

I starten fik jeg en føelse af at han var sur (hård). Men i virkeligheden er han en blød person.

Eksempel:”Krebsen synes hård og ufølsom på ydersiden. Men for de af os, der kender og elsker “Måne barnet”, forstår vi, at under den hårde overflade findes en blødhed og følsomhed, der gør dem så specielle”

Han er meget hjælpsom og omsogsfuld, JA. Han har meget travlt med at finde en kæreste til mig. Jeg håber at grunden er følgende :”Kærlighed og romantik betyder mere end noget andet” ja og jeg kunne blive ved med at beskrive ud fra teksten. Denne tekst har givet mig et godt indblik i Krebs,ens vaner 99,9%

Skrevet af: Henrik
12/12/09 20:00

Krebsen passer bedst sammen med andre vandtegn:)

Skrevet af: Maj
27/12/09 00:00

Min kæreste er Krebs og jeg jumfru, passer de sammen ????

Skrevet af: krebs
13/01/10 18:18

god tekst

Skrevet af: Anna
01/02/10 18:04

Er jeg den eneste der har problemer med at folk ikke forstår man kan være så følsom?

Skrevet af: Astrologinørden 😀
04/02/10 11:11

Nogle spørger, hvilke tegn de harmonerer med. Det skal siges, at der ikke reelt findes bedre kombinationer end andre, da det kun bliver mere interessant, jo mere forskelligartet en kombination der er. Tæl fra dit eget tegn hele tiden to tegn frem, til du når dit eget igen. Disse tegn harmonerer du med (bortset fra din opposition, dvs. det tegn, der står modsat dit eget). 🙂

Skrevet af: Lasse
26/02/10 10:52

sej nok

Skrevet af: katrine
29/09/10 11:08

Det passer mig fint, håber det passer.

Føler mig også engang imellem lidt magisk:D

Skrevet af: 🙂
25/10/10 19:59

jeg håber det passer;)

Skrevet af: jack
25/10/10 21:30

det passer meget det syns jeg jeg er ikke sekker men jeg torer at

der er mange der enedi 🙂 men kraben er sej

Skrevet af:
28/11/10 19:04

wow , det passer helt !

– kan godt lide det der med pengene i banken, det passer helt fint på mig ;).

Skrevet af: louise-cecilie
02/12/10 20:50

krebs styre det passer mega godt elsker det har selv et lille billede med krebsen på hehe3>

Skrevet af: crabby 8250 e.a.a.s.j
06/12/10 20:17

hej jeg er krabbe men det gider jeg ikke være jeg vil heller være løve p.s……. det her mine

Skrevet af: The Bondo
07/12/10 18:57

Jeg synes personligt at alt dette passer perfekt til mig, specielt den del her :” Krebsen indskrænker ikke dette til sig selv, men omfatter både venner og familie som opfatter Krebsen som både hjælpsom og omsorgsfuld. Den typiske Krebs vil ofte være i besiddelse af indtil flere samlinger, som vedligeholdes med omhyggelighed.”

Krebsen er et meget mystisk tegn og det er det der gør den til den den er!

Skrevet af: krista
17/01/11 23:33

det her kan jo passe på alle. hvis man vender og drejer det.

Skrevet af: pølsemanden krebs
25/01/11 13:59

Krebs er det bedste stjernetegn i verden og jeg vil ikk skifte det ud med et andet

Skrevet af: OLE
25/01/11 14:03

OSS MIG

Skrevet af: Iben
22/02/11 09:40

jeg syntes det er vild spændene

jeg kunne faktisk godt tænke mig

at rejse op til månen:-)

og jeg er selv krebs

Skrevet af: gustav
28/02/11 10:36

jeg er selv krebs og det passer godt til mig.

Skrevet af: Rebecca fiskert
09/03/11 14:04

jeg er bøsse

Skrevet af: Rasmus
23/03/11 23:57

Shit man…. Det er så sygt… Intet passer!

Skrevet af: Louze
28/03/11 09:06

Hmm.. Ak ja.. Det kan jo nok ikke passe på alle krebse.. :p Jeg synes kun jeg kan sige: “Dét passer til mig!” om meget få ting i det her.. 🙂 Men hva pokker.. Jeg er vel bare MIG! 😀

Skrevet af: L.
28/03/11 21:49

Det er vldt hvor det passer, og jeg håber jeg en dag finder en der forstår at værdsætte disse egnskaber og ikke udnytte dem.

Skrevet af: Sofie
14/04/11 12:01

Jeg ser fuldt ud mig selv i dette stjernetegn…en anden ting er bare at man siger at stjernetegnet stenbukken er ens direkte modsætning.

Jeg har fundet manden i mit liv for ganske nylig…han er stenbuk. : )

Skrevet af: Omsorgsfuld Tyr Lady
21/04/11 14:27

Det Passer virkeligt det her…altttt faktisk!

Min kommende forlovet er krebs 3>

Love the way u are… so special !!! 😀

Skrevet af: krébs’ Pieén’
28/04/11 10:54

Det passer jo helt vildt godt min lærer siger jeg er Løve men jeg benægter det, jeg vil så godt være krebs, men hun tog fejl o: har nemlig den 22 juli 😀 WEEEEEE !!!!!!!love it

Skrevet af: kamille
07/05/11 21:02

jeg ville blive ved med at være løve, ellers skal jeg være krebs og det gider jeg ikke!!!!!!:)

Skrevet af: Charlotte
13/05/11 14:52

Nu hvor det 13. stjernetegn er kommet, så er alle jer som er krebs blevet til tvilling 🙂 så tjek tvillingen og se om I også passer ind der 🙂 jeg er selv krebs og vil ikke skrifte stjernetegn pga. solen har ændret sig til jorden. Jeg kan se mig selv i alle de ting som står om krebsen. 🙂

Skrevet af: det store spørgesmålstegn?
23/05/11 01:37

jeg har været i et forhold med en krebs og nu giver mange ting mening efter jeg læser dette,, de virker hårde på overfladen og ligeglad med sin partner men bunder det i at i bare er overfølelsomme og generte?? help!! min han eks krebs er i dag en god ven men jeg fornemmer at vi begge stadig har stærke følelser følelser til hinanden og det er ligsom vi begge venter på en af os tager det første skridt? hvordan kommer man ind til kernen på krebsen?

tak:)

Skrevet af: ?
23/05/11 20:33

hvor bliver min kommentar af?

Skrevet af: Maiken
24/05/11 15:23

Jeg er krebs og må give skribenterne ret.. Spot on!

Skrevet af: Krebsen 🙂
27/06/11 17:22

Selvom det 13. stjernetegn er kommet og alle krebse er blevet til tvillinger, mener jeg, at det kun er de krebse, der er blevet født fra det 13. stjernetegn kom, der er blevet til tvillinger. Vi andre var jo ikke blevet født dengang det 13. stjernetegn var der, såe… 🙂

Skrevet af: mille
29/06/11 10:02

syntes det passer helt godt på mig selv. (er krebs) Og når jeg andre steder læser horoskoper af krebsen passer det også godt. Vil ikke sige det er perfekt, det ville også være for uhyggeligt:)

Skrevet af: jesper f
29/06/11 10:04

hmm bliver nød til at give mig, det passer alt for vildt på mig.

Skrevet af: Mulle
02/09/11 14:48

Gider ikke at være så følsom, det er for smerteligt 3>

Skrevet af: Mie
03/09/11 20:04

Det er sygt månen forfølger mig nærmest hele tiden og hvergang den er der bliver jeg underlig og når det regner længtes jeg efter at komme ud. Min yndlingshalskæde har en delfin på. Jeg elsker delfiner. Jeg elsker at svømme mit navn betyder havets stjerne og jeg virker hård udenpå og blød indeni det forklare så meget tak jeg har virkerlig lært meget vil være krebs hele tiden. Elsker at elementet er vand.

Skrevet af: Simon
18/10/11 21:08

Jeg er skorpion og den passer med krebsen 3>

Skrevet af: christina
17/11/11 10:54

ja følse messig passer den også til mig desvære har jeg stadig kæmpe problemer med mine følser og få kontrol over dem, og forstå hvorfor jeg er ked, vred eller bare noget helt andet, hvis jeg da bare selv viste det kunne jeg da svare på mine mange tanker, tænker hele tiden over alt, små detaljer prøver at finde mening med alt. kan ikke holde et arbejde da jeg ikke kan med for mange mennesker som stille for store krav til mig for hvad nu hvid jeg ikke gør det godt nok, hvis jeg skal arbejde et sted eller enlig bare hjemme i mine vandte omgivlser skal der være faste rutiner ingen endringer det kan slå mig helt ud, hvis evt vi er blevt eninge om noget hjemme om det bare bliver lavet om bliver jeg sur fukstret om går og tænker på det men når min hjerne har venne sig til tanken, kan jeg så komme tilbage på bane, om jeg så kan lide det eller om det ikke kan lade sig gøre. jeg har brug for tryghed, følsen af at blev elsket og versat også en som kan styre min liv uden at stramme rebet for meget, jeg kan ikke så godt med meneske men elsker dyr især heste, naturen er mit liv og det er alt elsker at slagst vejr, elsker at ride på stranden i vandet, har ikke ridtig nogle venner da min tryghed er i dyr, jeg er gift og har to børn som jeg elsker over alt om jeg passer til min mand er hans horiskob over hovet ikke eni med, jeg ville ødelægge hans liv…. det håber jeg nu ikke jeg gør, men han er løven til tider er han meget dumenerene, retter meget på en, kan god komme med grimme kommetager, som gør ondt inde i, de er bage for at tabe deres stolthed eller blive til grin, de elsker at være mit punkt, det kan kun ske på en måde og det hans. Men vi løser det altis sammen selv om vi skenes bliver uvenner så snakker vi altid ud om tingene som går os på, det kan mest give problemer når jeg ikke selv ved hvad der er galdt, men det vi har levet sammen i 8 år nu, jeg håber ikke stjerne tegn har ret på de måde da jeg tror også man kan skabe sine egen lykke vej, men god om løven, elsker en over alt, finder på spændene ting man kan lave sammen, elsker selvskab, elsker god mad så invetere tit ind ud, er tro og passer på sin familie, og giver en tryghed,
og nej jeg er ikke selv perfækt man kan sikker finde en masse negative ting om mig men det vi er alle mennesker som på en aller andet plan har brug for tryhed, og nerver

Skrevet af: Ania 8 år 2.x
27/11/11 18:27

jeg synes det lidt mærklig jeg har en krebs som stjerne´tegn?? hehe!!! synes i ik os?? hehe? lige meget! jeg vil lige fortælle jer noget? ok? altså hvis i vil høre? hi’3>

Skrevet af: malle
30/11/11 21:42

vil lige sige at både min far og jeg er født i krebsens tegn og vi er meget forskellige af sind…. så er ikke helt enig:) Men vi er da begge følsomme og kærlige mennesker, med et svingene humør.

Skrevet af: jeg er lækker
03/12/11 18:20

det er mig og min mor ovså vi er nogen der har et humør helt i top og vi er følsomme og kan lide at hjælpe folk 🙂

Skrevet af: lucas
03/12/11 18:27

mig og min mor er det samme vi er følsomme over for dyr.mensker. vores humør er helt i top ^^ vi griner tit af det samme og er i det samme tegn nemlig krebsens tegn 🙂

Skrevet af: emma
09/12/11 12:50

hejsa jeg er også krebs:)

Skrevet af: memor
05/04/12 21:39

Hvor er det vildt… Man skulle tro dem der skriver horoskoper kender en… =)

Mødte en stenbukke (mener det er det modsatte af mig) og der var bare kemi fra begyndelsen… Helt vildt mærkeligt… =O

Men synes det er utroligt ens fødselsdag kan fortælle så meget om en – tilfælde eller ikke..? =)

Skrevet af: en stenbuk
15/04/12 00:44

det er mærkeligt for jeg er stenbuk og jeg syntes personligt at krebsen passer perfekt på mig. kan der være sket en ombytning? o.O

Skrevet af: krebs
15/01/13 02:34

Hej jeg er krebs og som krebs er der sket det forfærdeligste for mig jeg har mistet noget af mit “bløde indre”, altså fået fjernet læbebåndet og den ting der sidder inde bag de to fortænder, så nu må jeg være hård indeni men blød udenpå.. Andre der har det på samme måde?

Skrevet af: A
15/02/13 23:58

Jeg har været sammen med min kæreste i 6 år, hun er tvilling og jeg er krebs. Meget af det der stå der oppe passer.. men ro på!! Man behøver ikke at gå fra hinanden pga. den her side eller fordi at stjernetegnene siger, at i ikke passer sammen !!!!


Kommentar til “Krebs – Stjernetegnet krebsen

Skriv en kommentar

E-mail og webside er valgfri.

Dog skal du indtaste din email hvis du ønsker besked, når nogen svarer på din kommentar.

one × four =