Hvordan vælger du den rigtige BH

vælg den rigtige bh

Guide til hvordan du vælger bh-størrelse

Selvfølgelig skal vi da også have lækkert lingeri! Det nytter ikke noget at klæde sig i alt det dyre, smukke designertøj, have de fedeste pumps på og det lækreste ur – hvis ikke det inderste følger med. Ikke fordi at nogen måske nogensinde ville opdage det, men det gør meget, at man som kvinde, føler sig lækker fra inderst til yderst. Og så kan man også snyde sig til nogle “fordele”, eller “intelligens” man måske ikke har. Hurra for Push Up bhén! BH til enhver kvinde I dag findes der jo alt for enhver smag og til enhver lejlighed. Det frække lingeri til ære for manden, sports-bhén til linde for motionisten, det smukke og behagelige bh-sæt til hverdagen og vi kunne blive ved. Men der er jo ingen der siger at man skal købe sig fattig i lingeri-varer og købe over evne, det gælder jo alt. Men som en lille ekstra luksus, må man godt forære sig selv eller sin gode veninde, et smukt sæt en gang imellem. Der findes jo også lingeri i god kvalitet, i alle prisklasser, så det er bare med at finde det der passer til dig. Forkert valg af BH kan skade dig De færreste vil tro det, men vælger du en helt forkert bh, kan den skade mere end den gavner. Hvis du kender fornemmelsen af at have en spændetrøje på og føler at du bliver tynget i skuldrene, har du sikkert en helt forkert bh. Langt de fleste kvinder får valgt en bh, der er for lille i skålen og for stram rundt om ryggen og i strøpperne. Faktisk kan en så forkert bh give dig trygsår, forringe blødgennemstrømningen i huden og presse for voldsomt på mellemgulvet. Du skal derfor tænke dig om, når du vælger en bh. Et par gode tips til hvordan du vælger den rette bh-størrelse:

  • Dine bryster må ikke blive mast ud af skålen og eksempelvis bule ovenud. Sørg for at skålen dækker hele dit bryst, så der er god støtte til barmen.
  • Bh´en må ikke sidde stramt, rundt om livet. Du skal kunne få et par fingre op under bh´en spændet/lukningen på ryggen.
  • Rygstykket må ikke kravle op, men skal sidde vandret nede på ryggen.

Skriv en kommentar

E-mail og webside er valgfri.

Dog skal du indtaste din email hvis du ønsker besked, når nogen svarer på din kommentar.

twenty − 10 =