Lykkesten Fisk – stjernetegnet fisken sten & betydning

Lykkesten fisken

Hvad er stjernetegnet fiskens sten. Hvilke lykkesten passer til en fisk og hvilke krystaller & ædelsten har størst betydning.

De ædelsten og lykkesten der tilhører fiskens stjernetegn har egenskaber der vil øge din bevidsthed og vil give dig en større indsigt og forståelse.
Stenene vil give dig klarsyn og vil bane vejen for fysisk og psykisk præcision.
Stenene har en beroligende effekt og vil styrke dig til en sund og afbalanceret livsstil. Bærer du vandmandens lykkesten vil de beskytte dig, så du bedre kan håndtere modgang og vil give dig fornyet styrke.

Fiskens element: Vand

Vand elementets lykkesten har alle en stærk Yin energi og beroligende effekt på krop og sjæl. Ædelsten fra dette element har egenskaber, der bærer de negative følelser og tanker bort og vil beskytte mod enhver for for negativ energi.
Lykkesten der tilhører vand elementet er en fordel at benytte ved meditation, da de vil hjælpe kroppen til at opnå indre ro og fuld afslapning.

Ædelsten vandets element:
Smaragd, opal, akvamarin, månesten, perle, koral, hæmatit, krysoberyl, turkis, jade, violet flourit, blå safir, ametyst, kunzit.

Lykkesten fiskens stjernetegn:
Ametyst, akvamarin, amazonit, safir, zirkon, perle, smaragd, månesten, opal, hæmatit, turkis, koral, blodsten, jade, kunzit.

Se alle artikler om stjernetegn, sten og krystaller

Læs mere om stjernetegnet fisk

Vil du vide mere om fiskens horoskop

Læs om andre stjernetegns lykkesten


Skriv en kommentar

E-mail og webside er valgfri.

Dog skal du indtaste din email hvis du ønsker besked, når nogen svarer på din kommentar.

5 − 1 =