Made by Anno -til kræsne kvinder

Netbutik for den kræsne og livsglade karrierekvinde – brugskunst, økologiske velværeprodukter, smykker, tasker og ting til børn

Made by Anno er navnet på den skønne netbutik der netop er startet op. Netbutikken er et kvinde site med stort K, alle kvinder vil kunne finde noget i butikken.

Netbutikkens lækre varersortiment

made by anno butikNetbutikken har varer fra alle verdenshjørner: brugskunst fra de to franske mærker Chehoma og Côte Table, skønne sæber og cremer fra det franske og økologiske mærke Durance.

Brugskunst og andet godt fra det danske firma Tine K, der holder til på Fyn, moderne vintage brugskunst fra det engelske mærke Typhoon og sjov retro brugskunst fra det hollandske mærke Cabanaz. Dette er kun en start, netbutikken har planer om løbende at udvide varesortimentet.

Hverdage kan være så triste og ensformige, men ikke hos Made by Anno. Virksomhedens fokus er at skabe glæde og hygge i hjemmet hos alle. Netbutikkens målgruppe er primært kvinder, da vi jo alle ved at kvinder holder af at pynte op derhjemme.

Netbutikken kan også gøre underværker, hvis du står og mangler en gave til din kæreste, hustru, veninde, søster osv., og hertil vil butikkens håndlavede kort af eget design give det ekstra, der gør at din gave bliver helt fantastisk.

Lidt om Made by Anno

made by annoMade by Anno blev startet i januar 2008 af den kun 20 årige ha.(jur.) studerende Ann-Sofie Ostenfeld. Hun startede med at sælge sine håndlavede kort til børnetøjsbutikker rundt omkring på Frederiksberg, derefter er det gået hastigt fremad og i dag står hun klar med en netbutik med udvidet varesortiment.

Made by Annos strategi er at sælge produkter du ikke kan få andre steder, og gør derfor et stort arbejde ud af at finde varer fra alle dele af verdenen. Made by Anno bestræber sig også på at sætte prisniveauet således at det er fordelagtigt, at shoppe på internettet frem for i butikkerne.

Made by Anno byder alle velkomne på MadebyAnno.com.


Skriv en kommentar

E-mail og webside er valgfri.

Dog skal du indtaste din email hvis du ønsker besked, når nogen svarer på din kommentar.

two × 2 =