Madonna Piercing

madonna piercingMadonna piercing – smuk piercing ved læben

En Madonna piercing også kaldet skønhedsplet eller Monroe piercing, er blevet meget in at få lavet.

Mange syntes det er en smuk og feminin piercing, som minder om en exclusiv skønhedsplet.

Piercing over læben

Piercingen kan placeres, hvor man ønsker, mellem overlæben og næsen. Det man kalder Madonna piercing er almindeligvis placeret længere ude ved læbens yderkandt, frem for mere mod midten.

Der fås mange forskellige smukke smykker til at have i denne type piercing. Den mest brugte til Madonna piercingen, er en stav med et lille hoved, hvori der sidder en lille sten.

Læs mere om hvad du skal overveje, før du får lavet en piercing.

 

Kommentarer

Skrevet af: Sanela
21/03/09 14:49

Er staven meget stor hvis den er 8mm lang ??

Skrevet af: Anonym
27/03/09 11:49

hej jeg har lidt tænkt på at få en madonnapiercing, men jeg kan ikke finde et sted hvor jeg kan se hvor mange penge det koster så jeg håber i vil svare mig.

Skrevet af: Anonym
31/03/09 19:27

Jeg tror det koster mellem 300-500kr 🙂 men er ikk helt sikker. For skal nemmelig os selv have én snart 😀

Skrevet af: line
03/09/09 11:18

det koster 450 har en og fik den lavet i svendborg øjesten. og stangen er lang i starten men du får skiftet den ud igen.

Skrevet af: Mie
20/09/09 19:38

Den koster 200 kr. plus smykkepris hos City piercing i kbh.

Skrevet af: Stine
14/09/10 18:32

Hej, ville spørge om det kan lade sig gøre at jeg kan få en madonna piercing mens jeg har bøjle. For jeg har bøjle lige nu, og ville meget gerne ha den piercing med det samme! 😀

Skrevet af: maya
07/10/10 13:24

jeg lavede den selv for et par måneder siden..

Skrevet af: Trine
11/12/10 22:25

Jeg vil også høre om man kan få en madonna når man har bøjle da jeg rigtig gerne vil have en madonna og det kan ikke gå hurtigt nok 😀 !

Skrevet af: anonym
23/12/10 15:38

jeg vil starte med at sige jeg godt kan forstå i vil have en madonna piercing har selv en. jeg gav 450 for min. og det er ved en prof piercer. man skal ikke tage det billigste sted, for hygiejnen skal bare være iorden så det med at lave den selv nej nej det skal man ikke.!!! staven man får i fra starten er lang og ser ikke så godt ud men det er vigtigt den er s+ lang de det jo hæver og derfor skal være plads til det. så er det også en god ide at få noget med fra pierceren til at rense den med udvendigt og så købe mundskyld til at rense med inde i munden. man skal ikke spare på rensningen da der jo kan gå betændelse i det.

håber i kan bruge det til noget.

Skrevet af: Maiken
08/01/11 00:55

Hej jeg har selv en madonna (Labret), jeg gav 450 for min på strøget i kbh, ville fra råde at få den lavet sammen med bøjle da den meget nemt hænger fast i bøjlen (Havde selv bøjle første gang jeg fik den lavet) staven er ca 8-9 mm lang, vil råde jer læsere der ønsker en madonna at få den lavet med 1,2 mm i stav tykkelsen, og 3 mm kugle 😉 håber nogle kunne bruge det ;p

Skrevet af: Simone
13/02/11 22:23

Hvilken side er det mest normalt at få den lavet i? 🙂 (Jeres egen højre venstre)

Skrevet af: monica
28/04/11 12:52

jeg gav 450 for min madonna og den er lavet hos en af verdens mestrene 😀

Skrevet af: Simone
01/06/11 15:56

Hey tøzzer

Har længe ønsket mig en madonna, men har før fået lavet huller i ørene men der gik betændelse i et af dem, så måtte droppe dette, men tror i at man så ville kunne tåle en madonna, og hvis man så ønsker at tage madonnaen ud, får man så ikke et slemt ar efter den?

Skrevet af: Ib den gamle
18/06/11 14:34

Sjovt at man kalder dem smuk. Jeg forbinder altid den piercing med en grim bums. Så jeg kalder den altid en bumse piercing. Klamt.

Skrevet af: Anne
18/07/11 12:10

Hvordan gør man for at ikke få betænelse i sin madonna /man holder den ren, er det noget special tandpasta man skal bruge. Altså har ikke fået den endnu, men skal snart have den. Jeg er bare bange for at der går betændelses i, så hvis i har nogen gode råd derude, så må i endelig sige til, SÅ HJÆLP! 😀

Skrevet af: ukendt.
24/09/11 18:42

hej i derude :-). jeg har et spørgsmål angående min madonna piercing. Jeg fik den lavet hos min venindes far, som engang var piercer. Det gik fint i starten, og som næsten alle andres begyndte den at hæve lidt, men så var der heller ikke mere i det. Jeg skiftede piercing smykket ud, måske en uge før den måtte tages ud. Nu vokser der nærmest en bums ud af den .. Jeg har været forbi en piercer, og hun mente det var betænndelse. Har nogen af jer derude, haft samme oplevelse, har i en kur mod denne “bums”.. Hjælp :-)!

Skrevet af: Piercing Janus
22/11/11 14:18

@Sanela – 8 mm. er standarden i længden. Men man bruger også mindre og enkelte større. Så husk at spørge din piercer om hvilken størrelse du får den lavet med, så du kan vælge de rigtige smykker bagefter. Du kan læse mere om størrelser helt nede i bunden af siden her: http://shop.bodymod.dk/piercinger/laebepiercing/madonna-piercing-monroe/

@Simone – Det mest normale er i højre side.

@Simone – En madonna giver et lille ar, men har man passet og plejet den godt, samt insisteret på kun at få den lavet med en 1,2 mm. tyk nål, så er aret utroligt småt og kan næsten ikke ses. I værste tilfælde kan det utroligt let dækkes med bare en lille smule make-up.

@Ib den gamle – Heldigvis er der plads til alle i vores samfund, selv dig gamle Ib 🙂


Skriv en kommentar

E-mail og webside er valgfri.

Dog skal du indtaste din email hvis du ønsker besked, når nogen svarer på din kommentar.

eighteen − thirteen =