Marts Måneds horoskop for Fisken


1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (1 votes, average: 3,00 out of 5)
Loading...

Fisk Månedshoroskop Marts 2017

Fiskene vil i de første dage i marts måned 2017 have en stor og følelsesmæssig indsigt der gør, at du let vil kunne vejlede og hjælpe andre. Du vil også føle en stor trang til at hjælpe eller vise den rette vej for én af dine nærmeste.

Fiskene vil have godt af at være socialt aktiv i denne måned og networke med andre. Så sørg for at komme ud. Du vil blive belønnet i forhold til alle de gode gerninger som du gør og din vidunderlige varme til komme til udtryk, omkring de første dage i marts.

Forbered dig på at du kan ske at modtage store nyheder ca. midt i marts 2017. For fiskene vil midt på måneden også klart være dage hvor romantikken er i luften – så elsk og bliv elsket.

Din kost er helt afgørende for din trivsel og for hvordan du har det, så spring ikke et måltid! Husk også at få alle dine vitaminer så du passer godt på din krop og giver den det rigtige at arbejde med.

Pas på og vær opmærksom! Nogen i din omgangskreds er ikke den hjælpsomme person, som vedkommende giver sig ud for at være.

 
Skriv en kommentar

E-mail og webside er valgfri.

Dog skal du indtaste din email hvis du ønsker besked, når nogen svarer på din kommentar.