Marts Måneds horoskop for Skytten


1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (No Ratings Yet)
Loading...

Skytte Månedshoroskop Marts 2017

De månedlige prognoser for stjernetegnet skytten viser at der kan være dage, hvor du må kæmpe dig lidt igennem de forskellige gøremål og ikke alt har du lige meget lyst til at gå i gang med.

Marts måned 2017 ser for skytten ud til at være en tid med tankemylder og generelt vil du gøre dig mange tanker om hvad der sker rundt om dig. Ligeledes vil du være fyldt med følelser og dine kommunikative vil være på sit højeste, hvorfor du vil være godt til at sætte ord på alle dine tanker og følelser.

Men du vil også have brug for frisk luft og motion, så sørg for at komme ud og nyde naturen – tag gerne en ven med, så I får en god oplevelse sammen.

De månedlige prognoser for skytten forudser, at du til tider vil være i et filosofisk hjørne og sagtens kan komme til at forsvinde ind i dybe tanker omkring vores eksistens, livet og hvorfor vi er her.

I forhold til dig arbejde vil du nok føle, at det snart er tid til en velfortjent lønforhøjelse eller på anden måde en anerkendelse af dit arbejde. Vent dog lidt med at gøre noget ved dette, da timingen skal være helt rigtig.

De sidste dage i måneden bliver nogle fantastiske dage for skytten – giv dig selv tid til at nyde dagene og tag den med ro.
Skriv en kommentar

E-mail og webside er valgfri.

Dog skal du indtaste din email hvis du ønsker besked, når nogen svarer på din kommentar.