Marts Måneds horoskop for Tyren


1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...

Tyr Månedshoroskop Marts 2017

Tyren har sine mål, men noget ser ud til at ville forhindre dig i at nå dine mål, så vær opmærksom herpå de første dage i marts måned. Pudsigt nok vil en hindring måske netop være god timing i forhold til det overordnede projekt. Så se denne forhindring i øjnene og arbejd med den. Forbliv stærk i troen på dit projekt, så vil det lykkedes dig at komme sikkert i havn.

For tyren viser de månedlige prognoser, at det vil være fornuftigt af dig, at have godt styr på dine udgifter. Tag hånd om det med det samme, så der er styr på tingene.

Midt i marts måned 2017 vil du nok selv mene, at du ikke har behov for at beskæftige dig alt for meget med følelser, men omstændighederne omkring dig, kan godt pege i en anden retning. Hvis du ikke giver dig den fornødne tid til at forholde dig til dine følelser, kan du risikere at blive ked af det. Du bør derfor rette særligt fokus mod dine følelser og prioritere ‘at mærke lidt efter’ hvordan du har det.

De sidste par dage i måneden kan vise sig at blive meget intense – vær rar i disse dage. Men gør fortsat krav på at få opfyldt dine egne behov.

Gør alt hvad du kan for at få skabt en ordentlig jordforbindelse, hvor du kan slå rødder, da dette vil bringe den stabilitet til dit liv som du har behov for.

Nogle tyre nyder godt af at socialisere – deres humør løftes og de kommer i bedre kontakt med sig selv. Er du én af dem, så sørg for at komme ud blandt andre mennesker sidst på måneden og ‘snak det hele ud’.

 

 
Skriv en kommentar

E-mail og webside er valgfri.

Dog skal du indtaste din email hvis du ønsker besked, når nogen svarer på din kommentar.