Marts Måneds horoskop for Vægten


1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...

Vægt Månedshoroskop Marts 2017

For vægten begynder marts måned 2017 med charme, flirt og karisma. Du er fyldt med gode energier og er i dit charmerende hjørne, hvor ingen kan stå for dit smil og dine varme øjne. Du har masser af overskud i denne tid og er der, for din familie.

I dagene midt på måneden kan vægten risikere at blive en anelse stresset, da forstyrrende elementer presser sig ind i din hverdag og fylder  mere end godt er. Men her har du chancen for at vise din fleksibilitet.

Er du single vil du sandsynligt finde lidt kærlighed og omsorg i de sidste dage af marts måned. Er du i et parforhold vil du også opleve intens kærlighed og måske endda blive helt nyforelsket igen.

I forhold til arbejdsprojekter vil du opleve at hvis du kaster tilstrækkeligt med positiv energi i disse og bruger den fornødne tid på at få det sparket i gang, så vil du opleve at projektet vil blomstre.

017 vil vægten trænge til luftforandring, så tag dine vandrestøvler på og tag gerne ud på opdagelsesrejse eller en længere vandring, hvor du søger nye eventyr.
Skriv en kommentar

E-mail og webside er valgfri.

Dog skal du indtaste din email hvis du ønsker besked, når nogen svarer på din kommentar.