Marts Måneds horoskop for Krebsen

1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (1 stemmer, gennemsnit: 4,00 af 5)
Loading...

Krebs Månedshoroskop Marts 2021

En måned hvor romantik kan komme i højsædet

Kærlighed

Når vi nærmer os månedens afslutning vil der være en altomfavnende tilstedeværelse af romantik i luften. Romantikken blomstrer med kærlighedsplaneten Venus indtræden på himlen. Selv hårdnakkede typer der ser romantik som et svaghedstegn, bliver bløde i knæene hvis man kigger dybt i deres øjne.

Alligevel giver det god mening at beholde begge ben på jorden. Bed ikke din partner om at bevise sin kærlighed, blot for at dække egne behov. Giv hellere dig selv.

Job & Arbejdsliv

Styrken findes lige nu i sindsro! Tag især bestik af dette råd i Marts måned, hvis du står i situationer hvor det er svært at beslutte sig. Rådfør dig med mennesker, du stoler på, og tag først en beslutning, når du har sovet på den, mindst en gang.

Takket være Merkur bør du ikke mangle støtte fra dit team af kolleger. I slutningen af ​​måneden har du fået flere aspekter under kontrol, hvilket kan give dig pluspoint på arbejdspladsen.

Sundhed

Langsommere kan også være rart. Øvelse i hverdagens små glæder bringer indsigt og nydelse. Det kan være en duftende blomst, en syngende fugl eller en smuk solnedgang.

Det bringer din krop mere i balance og øger din koncentration. Takket være Venus er der forbedringer i det systemiske jeg.

Krebsens specielle måneds dage i horoskopet:

4. marts 2021: Der er låg på lidenskaberne.

12. marts 2021: Din partner kan have en dejlig overraskelse.

26. marts 2021: Du får klarhed i en bestemt sag.


læs en beskrivelse af Krebsens stjernetegn

Se alle månedshoroskoper for marts måned

Skriv en kommentar

E-mail og webside er valgfri.

Dog skal du indtaste din email hvis du ønsker besked, når nogen svarer på din kommentar.

four × five =