Marts Måneds horoskop for Skorpionen

1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (Ingen stjerner endnu - stem her)
Loading...

Skorpion Månedshoroskop Marts 2021

– Gør din sjæl noget godt

Kærlighed

I dit månedshoroskop for marts er Venus en glædesbringer frem til den 20. marts. Det betyder, at du kan se frem til forårskuller, flirt og amoriner i luften. Det er tid til at have det sjovt og det kan sagtnes være seriøst imens.

I slutningen af ​​måneden kan der være uenighed med din partner, som vil føles som en decideret modstander. Vær den smarte og giv efter. Det er bedst for jer begge denne gang!

Job og arbejdsliv

Merkur giver dine professionelle og økonomiske planer ny drivkraft fra midten af ​​marts. Det kunne være et velvalgt tidspunkt at kigge efter et bedre job eller måske en videreuddannelse.

Du har et talent for systematisering og organisation, som du især kan udnytte på arbejdspladsen. Vis det som en af dine stærke sider.

Sundhed

Stjernerne ønsker at rådgive dig, særligt i denne måned.

Frigør dig selv fra nagende skyld og befri dig fra plagende tanker. Du har givet efter for ofte og det har nået sin afslutning nu. Selvom du ikke er klar kan du tage skridtet.

Når du arbejder med at rydde ud i din sjæl, er det en god ide at få kroppen til at arbejde med. I midten af ​​måneden vil du have adgang til ekstra styrke og du kan forbedre din mentale tilstand, mens du samtidig opnår en hurtig gevinst med konditionen.

Skorpionens specielle måneds dage i horoskopet:

4. marts 2021: Væk din kreative side.

12. marts 2021: Du må hævde dig med din viden.

26. marts 2021: Smil og del din lyst til livet.


læs en beskrivelse af Skorpionens stjernetegn

Se alle månedshoroskoper for marts måned

Skriv en kommentar

E-mail og webside er valgfri.

Dog skal du indtaste din email hvis du ønsker besked, når nogen svarer på din kommentar.

7 + 17 =