Marts Måneds horoskop for Tyren

1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (2 stemmer, gennemsnit: 4,50 af 5)
Loading...

 

– En tid med nye muligheder

Kærlighed

Du er tro mod dig selv, alt imens du også kan le af dine egne små særheder. Det bemærkes blandt dine nære der viser dig en kærlig respekt. I slutningen af ​​måneden kan par finde rum til at få afklaret et problem, der har ligget i luften, gennem længere tid.

Jer der er singler skal holde øjnene og hjerterne åbne i løbet af marts måned.

Karriere

Kære Tyr, uanset hvad du planlægger i den nærmeste fremtid, om du vil slippe af med gamle byrder eller ønsker at starte noget helt nyt, har du magten til at gøre det konsekvent og målrettet.

Nu er tidspunktet kommet til at gennemføre alle de projekter, du har udsat i lang tid. Hvis du har mod til at kaste dig ud i det, er der store resultater som kan opnås.

Sundhed

Der kan ligge noget sygdom eller udbrændthed under overfladen. Fra den 4. marts vil du mangle dit DRIVE og følelsen af, ikke at være på toppen, kan strække sig helt til næste måned.

Gennemtving derfor ikke noget, der ikke behøver at være. Fordel dine ressourcer hvor du ved der er mest behov. Rent sportsligt har du heller ikke gode kort igen, før næste måned.

Det er vigtigt, at du undgår stress og giver dig tid til at mærke når du holder fri. Beskæftig dig gerne med den dybe ro du kan finde ved at læse en bog, male eller lign. Brug gerne tid på meditation

Specielle dage

3. marts 2021: Nogen er parat til at åbne sit hjerte for dig.

7. marts 2021: Du kan stole på din intuition.

16. marts 2021: Et kompliment bliver en fornøjelse.


læs en beskrivelse af tyrens stjernetegn

Se alle månedshoroskoper

Skriv en kommentar

E-mail og webside er valgfri.

Dog skal du indtaste din email hvis du ønsker besked, når nogen svarer på din kommentar.

five × 4 =