Mobilstråling er væsentligt farligere for børn

Tema: Trådløs forurening

mobilstråling farligtVidste du at der aldrig er lavet officielle studier af bivirkningerne ved langvarig brug af mobiltelefoner og den medfølgende stråleskadende påvirkning af den menneskelige organisme?

– At der blandt de mere end 6.000 forsøg som er udført på området til dato, aldrig er fundet evidens der beviser at mikrobølgestråling IKKE er farligt?

– At børn og unge indtil deres femogtyvende år endnu ikke har udviklet de fedthinder i hjernen som skal beskytte dem mod mikrobølgestråling?

– At forsøg viser at børns hjerner absorbere mere end dobbelt så meget stråling som en voksen?

– At Danmark tillader de højeste værdier for bestråling af børn i verden?

– At lande som Sverige, Israel, Taiwan, Kina, Rusland, Sweiz, Østrig, Italien, australien alle har grænseværdier på mellem 100 til 4500 gange lavere end i Danmark?

– At danske børn og unge i stigende grad rammes af depression, ADHD, Adfærdsforstyrrelser, spiseforstyrrelser, angst, fobier og andre ubalancer i det elektrokemiske system?

– At risikoen for at udvikle en hjernesvulst er 540% højere hvis du bruger en mobiltelefon før du er fyldt 20 år?

stråling_børn

De gældende og vejledene grænseværdier for strålingsniveauer er fundet i forsøg, udført på medlemmer af den amerikanske hær og en direkte oversættelse af disse resultater, til børn og unge, og sammenlignet med nyere forskning, giver grobund for sund skepsis og naturlig bekymring. Deres hjerneskal er langt tyndere end voksnes og deres ikke fuldt udviklede elektrokemiske balancer, påvirkes derfor i særlig grad.

Vi mener at alle bør tage emnet alvorligt og i mindste fald, skærme jeres børn i det omfang, det er jer muligt. Brug helst kablet internet, eller sluk for jeres WI-FI når det ikke bruges, især når i skal sove. Afbryd trådløse enheder og læg din mobil i et tilstødende lokale. Brug kun stemmeaktiverede babyalarmer, der ikke har konstant forbindelse. Lad ikke babyer og små børn benytte IPAD’s og mobiltelefoner. Lad ikke små og størrere børn sidde ved computere og spillekonsoller, med aktiveret WiFi i længere perioder. Tænk! -og pas på jer selv og hinanden.

Flere artikler fra Temaet Trådløs forurening.

 

Kommentarer

Skrevet af: Linda
12/02/13 08:35

Føj hvor er det skræmmende. Min søn er 6år og har lige fået konstateret ADHD. Ikke en gang er jeg stødt på nogen læger der har gjort mig opmærksom på at mobilstråling og lignende kunne være en årsag til hans tilstand.
Vi har altid haft trådløs router hjemmme og der er trådløst net i hans institution, min søn har en WEE spillekonsol, han bruger dagligt Ipad og iphone. Og desværre har han nu flere af de nævnte symptomer. Det giver mig virkelig dårlig samvittighed. Hvorfor har vi ikke hørt om det her noget før?


Skriv en kommentar

E-mail og webside er valgfri.

Dog skal du indtaste din email hvis du ønsker besked, når nogen svarer på din kommentar.

10 − 6 =