November Måneds horoskop for Fisken

1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (1 stemmer, gennemsnit: 3,00 af 5)
Loading...

Fisk Månedshoroskop November 2016

Du vil nok føle dig ilde til mode i november 2016 og en følelse af dels fortvivlelse og utilstrækkelighed kan forfølge og pine dig. Fiskene er meget idealistiske lige nu og du kan have en tendens til at være en anelse urealistisk. Du har derfor i denne måned brug for at andre blander sig lidt og du bør lytte til de omkring der, der forsøger at rådgive og hjælpe, da deres syn på tingene vil have en positiv smittende effekt på dig og du vil sande, at det ikke står så skidt til som du forestillede dig.

I november måned er fiskene tilbøjelige til at være meget distræt og drømmende og det er derfor ikke en god måned at håndtere praktiske forhold. Det er dog omvendt en oplagt tid for dig at beskæftige dig med emner der kræver fantasi, kreativitet og indsigt. Du vil derfor kunne skabe fantastiske resultater.

Fiskene vil have en stærk trang til at nå ud til andre mennesker og du vil sagtens kunne finde på, at ofre en del af din fritid på at hjælpe mennesker i nød.

Du vil kunne nå mennesker enten på det personlige plan eller via kunst og kreativitet og dette på en helt særlig måde.

Fiskene ånder og lever på et højere åndeligt niveau i november 2016 og du vil derfor kunne formidle dine dybeste følelser på en måde der ændrer dig selv og virker inspirerende for andre.

Du kan føle et behov for at løbe en risiko, for spændingens skyld, men forsøg at bekæmpe denne trang og udtryk dig i stedet via kunst eller på anden måde der virker positiv og fordrende.

 


Skriv en kommentar

E-mail og webside er valgfri.

Dog skal du indtaste din email hvis du ønsker besked, når nogen svarer på din kommentar.

1 × one =