November Måneds horoskop for Jomfruen

1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (Ingen stjerner endnu - stem her)
Loading...

Jomfru Månedshoroskop November 2016

Det hårde arbejde vil for jomfruens vedkommende godt kunne betale sig i november 2016 og med en vis portion tålmodighed, kan det være en fordel at bygge videre på tidligere indsatser, hvor du sagtens kan få realiseret dine præstationer. Det du arbejder hen imod vil også have en varig kvalitet og kan vise sig at få en ganske særlig personlig betydning for dig – eksempelvis noget du vil kunne notere på dit CV.

for jomfruen vil november måned være den perfekte tid til både intellektuel og åndelig udvikling, som du også vil finde nødvendigheden af i nogle af de mere udfordrende aspekter i dit liv og det vil gøre dig i stand til, at se en større mening i de problemer du står overfor at skulle håndtere.

I denne måned vil strukturerne i dit liv spille en afgørende rolle for dig og du vil sande, at de netop er med til at give dig en solid base.

Jomfruen er af natur rastløs, men som et jordtegn, søger du alligevel en vis form for stabilitet og rutine. Det at forene de forskellige elementer af din personlighed, kan tage noget tid og vil også kræve en vis modenhed af dig. I november 2016 er det dog lettere for dig at kombinere og opleve fordelene ved de forskellige elementer.

 


Skriv en kommentar

E-mail og webside er valgfri.

Dog skal du indtaste din email hvis du ønsker besked, når nogen svarer på din kommentar.

1 × two =