November Måneds horoskop for Krebsen

1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (Ingen stjerner endnu - stem her)
Loading...

Krebs Månedshoroskop November 2016

I november 2016 vil krebsens intuitive evner være stærke og du vil have let til at føle empati med dine medmennesker. Din evne til at føle empati vil kunne styrke dine relationer til andre.

Meget af det du foretager dig i denne måned, vil have en tendens til at forløbe godt og krebsen vil have heldet med sig. Det er et godt tidspunkt at læne sig tilbage, gøre status  og vurdere på hvordan det går med livet. Du har en rigtig positiv indstilling til livet i denne tid og for krebsen er november måned derfor en oplagt tid også at se lidt fremad.

Relationer til mennesker med magt og myndighed kan ske at komme krebsen særligt til gavn i denne måned og vil netop få en afgørende betydning. I november måned vil det være tydeligt for krebsen, at de gode kræfter ikke handler så meget om held, men snarere om god karma.

Stjernetegnet krebsen er fyldt med energi og udstråler energiske vibrationer, som er yderst inspirerende og vil kunne hjælpe andre mennesker. I alle aspekter af livet gælder for dig om at tage tingene et skridt videre – afvent ikke længere.

I november 2016 gælder udsagnet ‘enhver er sin egen lykkes smed’ virkelig for krebsen. Din sans for eventyr kombineret med din åbenhed og positive indstilling vil drive krebsen mod nye spændende muligheder.

 


Skriv en kommentar

E-mail og webside er valgfri.

Dog skal du indtaste din email hvis du ønsker besked, når nogen svarer på din kommentar.

8 + 9 =