November Måneds horoskop for løven

1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (Ingen stjerner endnu - stem her)
Loading...

Løve Måneds horoskop November 2016

November 2016 vil være en fremragende måned for løven at fokusere på teamwork, hvilket også er noget de fleste løver nyder både forretningsmæssigt og privat.

De største udfordringer ved denne måned vil være din følelsesmæssige håndtering af situationer, hvor du kan være i fare for at glemme de helt centrale mål.

Du skal være særligt i agt for, at malplaceret loyalitet også kan være en distraktion og løven må i november måned sørge for at være meget opmærksom på, at vælge sine kampe med omhu – forsvar ikke dem, der hverken fortjener eller værdsætter det.

November 2016 er den perfekte måned at beskæftige sig lidt med økonomi og private finanser. Få tingene organiseret godt og sørg for at kontrollere dine kontoudtog mv., således at du sikrer dig, at alt er i orden. Løven vil kunne drage stor nytte ud af at lægge lidt tid i at få styr på økonomien særligt forud for december.

Løver er generelt ivrige efter at behage, men du bør ikke lade det komme for vidt i din iver efter at imponere andre – du har intet at bevise i november 2016.

 


Skriv en kommentar

E-mail og webside er valgfri.

Dog skal du indtaste din email hvis du ønsker besked, når nogen svarer på din kommentar.

two × five =