November Måneds horoskop for Skorpionen

1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (Ingen stjerner endnu - stem her)
Loading...

Skorpion Månedshoroskop November 2016

November 2016 er en fremragende måned for skorpionen både romantisk og arbejdsmæssigt. Din timing vil være god og heldig, således at du vil befinde dig på de helt rigtige steder, på de rigtige tidspunkter i forhold til, at skabe relationer og møde mennesker der kan få betydning for dig.

God karma vil være med dig i denne måned og der vil generelt være gode vibrationer med dig i denne tid, men pas dog på ikke at lade denne følelse stige dig til hovedet således at du bliver uforsigtigt.

Frihed er vigtigt for skorpionen og de der forsøger at begrænse din bevægelighed eller indskrænke dine tankers frie rum, vil brat føle en afvisning fra dig. Det er vigtigt for dig at være ærlig, stå ved dig selv og dine meninger. Derfor vil det modsatte, som åbenlys falskhed og tomme smil

Frihed er vigtigt for dig, og du vil være brat med dem, der søger at spilde din tid og begrænse din tanke- og bevægelse. Ærlighed og være hvem du er, og sige, hvad du mener virkelig betyder noget for dig – falskhed og tomme smil vil ikke have nogen magt med dig, du ønsker at skære lige til hjertet af sagen uden uoprigtig spidsfindigheder. Skorpionen er ikke omsvøb; du får tingene gjort og lade noget komme i vejen.

 


Skriv en kommentar

E-mail og webside er valgfri.

Dog skal du indtaste din email hvis du ønsker besked, når nogen svarer på din kommentar.

19 − seventeen =