November Måneds horoskop for Skytten

1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (Ingen stjerner endnu - stem her)
Loading...

Skytte Månedshoroskop November 2016

I november 2016 vil skytten føle en trang til selvkontrol og vil have behov for at stramme op på sit eget liv. Det vil give sig udtryk i mange henseender i dit liv lige fra nedskæringer i hvad du spiser og hvor mange penge du afsætter til madbudget til hvad du generelt tillader dig selv. Du gør alt dette fordi du har et mål i dine tanker – måske er du ikke helt bevidst endnu om målet, men der er en klar årsag til at skytten vil opnå større selvkontrol.

Det kan være svært at håndtere bureaukrati og myndigheder i november måned og de kan ofte næsten stå som en hindring for dig, med krav om regler mv. der bør overholdes. Men skytten bliver i denne måned nødt til at acceptere disse vilkår og følelsen af indskrænkelse af frihed.

Forholdet til én af dine forældre kan være en anelse anstrengt og skytten vil let føle det som om, at du ikke bliver forstået og at din forælder ikke er lydhør overfor dine behov. Men du må forsøge at finde dit overbærende jeg frem og huske at være loyal.

I november måned kan du godt fange dig selv i at fokusere lige rigeligt på din mad og hvad du spiser. Pas på ikke at køre dig selv ned på dette og vil du gå på slankekur, må du ikke blot spise mindre, men husk i stedet at spise sundt og få dine daglige grøntsager, fibre og proteiner. Bliv ikke fanatisk, men spis alting med måde. Skytten vil i november 2016 have godt af regelmæssig motion, som kan styrke på dit selvværd og styrke dit sind.


Skriv en kommentar

E-mail og webside er valgfri.

Dog skal du indtaste din email hvis du ønsker besked, når nogen svarer på din kommentar.

seventeen − ten =