November Måneds horoskop for Stenbukken

1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (Ingen stjerner endnu - stem her)
Loading...

Stenbuk Månedshoroskop November 2016

I denne måned vil stenbukken have det godt med sig selv og være selvsikker og det vil få en afgørende betydning for dig og hvordan du håndterer situationer. Du vil være særdeles klar til at påbegynde nye projekter.

Dit ego vil i november 2016 have fået et klart løft, hvilket kan være en fordel for dig da det kan være med til at give dig den ekstra selvtillid, som vil gøre at du kan opnå noget at det som du går efter.

I november 2016 vil stenbukken være mentalt ovenpå og i sit kreative hjørne og din intuition vil kunne hjælpe dig til at træffe de rette valg og beslutninger. Du er en god lytter og er især god til at leve dig ind i de problemer som dine medmennesker beskriver for dig. Dit klarsyn, din indsigt og din mentale tilstand vil gøre dig i stand til at give gode råd fra dig.

Venner og venskab er meget vigtigt og givende for stenbukken i november måned – du kan meget vel knytte nye venskaber og de oplevelser som I vil dele sammen vil være mere en blot af overfladisk karakter, det vil være minder for livet.

Det er den oplagte tid at rejse, gå i teatret til musikkoncerter eller lign. sammen med dine venner, hvor I sammen kan opleve kultur eller arkitektur og historie.

 


Skriv en kommentar

E-mail og webside er valgfri.

Dog skal du indtaste din email hvis du ønsker besked, når nogen svarer på din kommentar.

one × three =