December Måneds horoskop for Tyren

1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (1 stemmer, gennemsnit: 5,00 af 5)
Loading...

Tyr Månedshoroskop December 2016

I december 2016 vil meget af det pres som du har oplevet de foregående måneder have lettet lidt, så nu kan du endelig ånde lettet op og nyde din juleferie. For tyren vil denne jul være meget sentimental og du vil i flere sammenhænge blive mindet om fortiden. Flere minder der betyder noget for dig vil blive vagt til live – det kan være centrale minder fra din barndom, som du føler behov for at dele med din partner netop dette år.

Denne juleferie vil blive noget ganske særligt for tyren og en sæson med vægt på videregivelse af blivende værdi. Du vil i denne december måned bruge en del af din tid på at se tilbage. Det kan måske lyde som en melankolsk process, det vil det tværtimod ikke være, men en tid fyldt med varme og en særlig positiv energi omkring mange af de ting som er hændt for dig det seneste år.

For tyren vil hele begyndelsen af december 2016 forløbe roligt, men omkring den 20. december vil tempoet blive skruet i vejret, så forbered dig alt hvad du kan – der vil være mere at gøre end du forventer og du kan få uventede gæster. Så sørg for at forberede dig mentalt på, at de sidste dage i december kan byde på overraskelser.


Skriv en kommentar

E-mail og webside er valgfri.

Dog skal du indtaste din email hvis du ønsker besked, når nogen svarer på din kommentar.

2 × 5 =