November måneds horoskop for Vædderen

1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (Ingen stjerner endnu - stem her)
Loading...

Vædder Månedshoroskop November 2016

Vædderens generelle rastløse natur vil i november 2016 finde rutiner og struktur uudholdelig. I denne måned skal du passe på dit helbred og især sørge for at få en masse god søvn. Pas på med for meget alkohol, fed mad og sukkerholdige fødevarer.

Du vil i november måned have en umådelig trang til at give los på både hæmninger og økonomi, men dine stjerner vil råde dig til at passe på og hverken drive rovdrift på din krop eller dit kreditkort.

Uanset hvilke beslutninger vædderen synes at måtte træffe i november bør du holde fast i dit moralkodeks og sørge for at føle godt efter – hvis ikke det føles rigtigt for dig, skal du ikke gå efter det.

Realisme og robuste planer er vejen frem i denne måned både i dit privatliv og i dit arbejdsliv. Hold tingene ukomplicerede. Viser det sig hen ad vejen at være for komplekst, så træk følehornene til dig og lad en anden om opgaven.

Dyr kan komme til at spille en vigtig rolle i dit liv i november 2016 – dyr kan bringe dig masser af glæde og du vil opleve at blive særdeles afstresset ved at omgås dyr.

I forhold til kost, bør vædderen i denne måned udvise mådehold. Dit system er stresset i denne tid, så for meget sukker, alkohol og lign. vil kun gøre dette værre. Hvis det er muligt, så forsøg at spise en masse frisk fisk, kylling og frugt, da det vil være godt for din krop.

 


Skriv en kommentar

E-mail og webside er valgfri.

Dog skal du indtaste din email hvis du ønsker besked, når nogen svarer på din kommentar.

five × one =