November Måneds horoskop for Vægten

1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (1 stemmer, gennemsnit: 5,00 af 5)
Loading...

Vægt Månedshoroskop November 2016

Omhyggelig og systematisk i alt hvad du gøre, vil du være perfektionistisk i november 2016 og lader intet være op til tilfældighederne. Vægten vil være meget motiveret og engageret i konkrete sager og i denne måned vil du have evnen til totalt at ignorere eventuelle distraktioner og arbejde utrætteligt, for at opnå det du har sat dig som mål. Da du har så stor fokus på det perfektionistiske, skal du passe på ikke at gå for meget op i detaljen, således at du helt mister fokus og overblik for den større sag.

Du har en meget reel følelse af personligt ansvar i november måned og dine standarder er meget høje, så det kan bevirke at din tolerancer overfor tidsspilde og mennesker som måske ikke yder nær så meget som du, vil være meget lav. Selvom du er fair kan du dog til tider komme til at virke barsk i din kritik af andre.

Vægten er kendt for at være hård, men retfærdig og dette vil klart være dit motto i november 2016. Det er dog ikke kun overfor andre, at du kan være kritisk – det gælder mindst lige så meget i forhold til dig selv. Vægten skal dog lære at være mindre krævende og kritisk i denne måned og være åben overfor nye ideer.

November måned vil også være en tid hvor du skal forsøge at vurdere, hvor du er i forhold til livets ændringer og de faser som du har arbejdet med.

 


Skriv en kommentar

E-mail og webside er valgfri.

Dog skal du indtaste din email hvis du ønsker besked, når nogen svarer på din kommentar.

nine − five =