November Måneds horoskop for Vandmanden

1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (Ingen stjerner endnu - stem her)
Loading...

Vandmand Månedshoroskop November 2016

I november måned 2016 vil vandmanden gøre sit bedste for at undgå konflikter, men alligevel kan du risikere at befinde dig midt i det.

I denne måned vil du blive nødt til at forsvare dine ideer mod tvivlere og du må være forberedt på at kæmpe. Det svære dilemma for vandmanden i denne periode er, at du er åben overfor andres input og ideer og villig til at lade dine handlinger påvirke. Men vær på vagt, da andre menneskers indblanding vil kunne underminere din selvtillid eller forpurre dine planer, ved at være kritiske og ødelægge dine ambitioner. Så din personlige udfordring vil klart være at skelne mellem den konstruktive kritik og ren og skær ødelæggende negativitet.

Negative mennesker vil virke som gift for dit system og deres holdninger vil kunne dræne dig mere end normalt. Vandmanden er derfor nødt til at forsøge at omgive sig med optimistiske og positive mennesker.

I november måned er du aller mest motiveret, når du forfølger de mål, som ligger dit hjerte nært. Du vil føle en enorm motivation, når blot dit hjerte og dine følelser er involveret i hvad du foretager dig. Det er en helt vidunderlig måned for dig at sammensætte underholdende arrangementer eller på anden måde at være kreativ.

 


Skriv en kommentar

E-mail og webside er valgfri.

Dog skal du indtaste din email hvis du ønsker besked, når nogen svarer på din kommentar.

two × five =