Nye stjernetegn -slangeholderen det 13. stjernetegn

stjernetegn_slangebæreren

Stjernetegn slangeholderen/slangebæreren – nyt stjernetegn eller ej?

Jordens placering i forhold til solen ændrer sig konstant og har gjort det de sidste tusinde år. Men nu mener flere eksperter i astrologi, at jordens placering har ændret sig så meget, at et trettende stjernetegn har møvet sig ind og derved skulle forårsage, at de hidtil kendte datoer for stjernetegn ændres. Men er det nu også sådan, at vi aldrig skulle have hørt om det 13. stjernetegn før?

Det 13. stjernetegn slangeholderen eller slangebæreren

Jordens placering i forhold til solen har langsomt ændret sig, siden interessen for astrologi begyndte for mere end 3.000 år siden. Dengang blev 12 forskellige stjernetegn udelt til årets 12 forskellige perioder. Det 13. stjernetegn er nævnt før, men af uvisse årsager er dets eksistens langsomt gået i glemmebogen og har ikke været medregnet i vores moderne tolkning af stjernetegnene.

Nyt stjernetegn eller ej?

Det trettende tegn nævnes allerede af Ptolemaeus omkring 2. århundrede, men blev altså aldrig medtaget. Det glemte tegn er slangebæreren eller slangeholderen (Ophiuchus) og ligger mellem Skorpionen og Skytten.

Læs mere om det 13. stjernetegn og Zodiakken & Stjernetegnenes historie

Ingen officiel ændring af stjernetegn

Nu diskuteres det så hvorvidt vi kan regne med de hidtil anerkendte datoer for stjernetegn. Flere eksperter i astrologi mener at de med høj sandsynlighed har ændret sig så meget at man taler om “nye stjernetegn”. Stjernetegnene har muligvis ændret sig, da jordens nye placering har skabt et mellemrum på flere dage og altså plads nok til at indsætte det trettende stjernetegn.

Ændringen er dog ikke officiel men blot en afspejling af jorden, solen og stjernernes placering i forhold til for 3.000 år siden, hvor man fastlagde stjernetegnene og deres perioder. De formelle stjernetegn er altså stadig det samme som før.

 

De nye stjernetegn og datoerne, skulle se således ud:

Stenbukken

21. januar til 16. februar

Vandmanden

17. februar til 11. marts

Fisken

12. marts til 18. april

Vædderen

19. april til 13. maj

Tyren

14. maj til 21. juni

Tvillingen

22. juni til 20. juli

Krebsen

21. juli til 10. august

Løven

11. august til 16. september

Jomfruen

17. september til 30. oktober

Vægten

31. oktober til 23. november

Skorpionen

24. november til 29. november

Slangeholderen/slangebæreren

30. november til 17. december

Skytten

18. december til 20. januar

 

Kommentarer

Skrevet af: Kasper
06/10/11 16:28

har hørt om det trettende stjernetegn før men findes der ikke en beskrivelse af den? jeg mener ligesom med de andre stjernetegn – for hvis jeg skal tro på de nye stjernetegn ja så er jeg nemlig slangeholderen, men kan ikke finde noget om den. er der nogen der kan hjælpe mig derude?


3 Kommentarer til “Nye stjernetegn -slangeholderen det 13. stjernetegn

  1. Karina Bundgaard ny tids “sharman” fra Århus holder i aften kl. 22.00 meditation om Slangebæreren det 13 stjernetegn.

Skriv en kommentar

E-mail og webside er valgfri.

Dog skal du indtaste din email hvis du ønsker besked, når nogen svarer på din kommentar.

19 − 14 =