Oksekødssuppe

1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (1 stemmer, gennemsnit: 5,00 af 5)
Loading...

oksekødssuppe opskrift

Oksekødssuppe med sunde vitaminer og proteiner

Opskrift til 4 personer.

Fremgangsmåde:

Kødet bringes i kog og suppen skummes. Urter, suppevisk og salt tilsættes. Urterne kan tages op efterhånden som de er møre og suppen koger videre, til kødet er mørt.

Suppen sies og skummes for fedt. De udskårne urter varmes i suppen. Melboller og/eller kødboller kan serveres på suppen. Man kan servere forskellige brød eller hvide kartofler til suppen.

Ingredienser til oksekødssuppen:

  • 1 1/2 kg oksekød
    (halestykke, bov, tværreb, bryst eller skank)
  • ca. 2 liter vand
  • 2-3 gulerødder
  • ca. 1/2 selleri
  • 1 persillerod
  • 2 porrer
  • lidt grønne bønner
  • 1 suppevisk
  • 1 fed hvidløg
  • Chilli (efter smag)
  • salt

Læs om suppevisk.

Flere mad opskrifter.


Skriv en kommentar

E-mail og webside er valgfri.

Dog skal du indtaste din email hvis du ønsker besked, når nogen svarer på din kommentar.

14 − 4 =