Oktober Måneds horoskop for Fisken

1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (1 stemmer, gennemsnit: 3,00 af 5)
Loading...

Fisk Månedshoroskop Oktober 2016

Helt principielle spørgsmål vil være på spil i oktober 2016, så fiskene kan være nødt til at forsvare og kæmpe for sine værdier – du vil ikke være klar til at give efter, men vil nok komme til at skulle indgå kompromisser.

Det kan i denne måned forekomme dig en anelse angstprovokerende at dele med andre, men du vil blive nødt til for en periode at acceptere og udholde en vis indtrængen på dit territorium.

Fiskene kan være ret sentimentale i oktober måned og vil komme til at klamre sig til levn fra fortiden, som det måske netop nu var på høje tid at give slip på. Du vil have svært ved at acceptere forandringer, særligt hvis du føler dig tvunget til at forholde dig til det. Det kan derfor være en ret stor udfordring for fiskene at komme videre og give slip på fortiden.

Du vil nok også blive nødt til at acceptere, at nogle af dine hidtidige forestillinger om hvordan du ville komme til at leve dit liv, nødvendigvis bør justeres. Fiskene vil i oktober måned 2016 være nødt til at løsne op på opfattelsen og forståelsen af visse emner og få justeret nogle af dine ideer, da de meget vel kan hindre dig i at udvikle  dig. Pas på at det hele ikke bliver for sikkert, hyggeligt, passivt og kedeligt.

 


Skriv en kommentar

E-mail og webside er valgfri.

Dog skal du indtaste din email hvis du ønsker besked, når nogen svarer på din kommentar.

nineteen + 14 =