Oktober Måneds horoskop for Jomfruen

1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (Ingen stjerner endnu - stem her)
Loading...

Jomfru Månedshoroskop Oktober 2016

Det du ønsker at undgå i oktober 2016, vil definere dig i dine forhold til andre mennesker. Bliv endelig ikke narret af de prangende facebook opdateringer, som dine venner ligger ud til at tro, at du ikke er tilstrækkelig. Hvad det angår, lever vi i en underlig tidsalder hvor facebook og lign. medier vel kan sammenlignes med et butiksvindue, hvor kun det bedste og fineste udstilles – de snavsede varer skjules på lageret.

I oktober måned vil jomfruen sigte efter fred og ro og på trods af det synes du at blive tiltrukket af komplicerede forhold i dit liv, som vil gøre dig ilde til mode. Det er vigtigt at du passer på dig selv og forsøger at holde en sund distance til andres problemer. Selvom det kan være mennesker der betyder meget for dig, må du ikke lade deres bekymringer fylde så meget at det bliver altoverskyggende.

Selvom det at hjælpe andre giver dig  styrke og en vis tilfredsstillelse, kan du dog ikke styrke dit eget selvværd alene via andre. Du må definere dine mål ud fra egne værdier – og ikke andres. Jomfruen skal i oktober måned 2016 og de næste måneder frem lære at være ligeså tålmodig og tolerant overfor sig selv, som over for sine medmennesker.

 


Skriv en kommentar

E-mail og webside er valgfri.

Dog skal du indtaste din email hvis du ønsker besked, når nogen svarer på din kommentar.

ten − three =