Oktober Måneds horoskop for Krebsen

1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (Ingen stjerner endnu - stem her)
Loading...

Krebs Månedshoroskop Oktober 2016

For krebsen vil arbejde og familieliv konflikte i oktober måned 2016 – begivenheder det ene sted, vil unægteligt påvirke og gribe ind det andet sted. Det kan måske være, at dit arbejde byder, at du skal arbejde væk fra din familie ganske midlertidigt.

Krebsen kan komme ud for at skulle træffe større beslutninger i oktober måned – evt. at skulle påbegynde en ny karriere. Denne måned vil klart være en tid hvor især de anliggender der har med familie og arbejde at gøre, rummer nye begyndelser.

I oktober 2016 skal krebsen fokusere på sit calcium indtag og holde øje med knogler og tænders sundhed – måske endda få undersøgt sine knoglers tilstand og ikke udskyde besøg hos tandlægen. Vær særligt opmærksom på hvordan din krop performer under enhver ekstremsport eller motion og vær forsigtig. Din styrke skal opbygges tålmodigt og langsomt, så pres ikke din krop til det yderste.

Din energi vil være lavere i oktober og det lader til at kræve en ekstra indsats af dig, for at holde motivationen og en positiv indstilling. Den manglende energi kan være en god motivation for at sørge for, at komme ud og få lidt ekstra frisk luft og motion. Krebsen vil også kunne booste sit energiniveau ved at indtage lidt fastfood og slik, men pas på det ikke blot dræner dig i det lange løb.

 


Skriv en kommentar

E-mail og webside er valgfri.

Dog skal du indtaste din email hvis du ønsker besked, når nogen svarer på din kommentar.

seven − six =