Oktober Måneds horoskop for løven

1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (Ingen stjerner endnu - stem her)
Loading...

Oktober Måneds horoskop for Løve 2016

At rejse og være opmærksom på nye oplevelser er vigtigt for løven i oktober 2016 og det vil være oplagt at tage på opdagelse og nye eventyr med enten arbejde eller familie. I oktober måned gælder det for løven om at være opmærksom og åben overfor sine omgivelser, da det ganske let kan give anledning til, at du mere eller mindre ved en tilfældighed lærer noget nyt, som vil gavne dig.

For løven er det også vigtigt at være opmærksom på at udnytte de kvalifikationer og kompetencer du har til enten at forbedre eller ændre lidt på din arbejdssituation.

De fleste løver er kreative af sind og har brug for at udfolde disse evner på den ene eller anden måde. Det vil derfor være oplagt om du kan matche dine kreative evner med din karriere – alternativt kaste dig ud i en hobby eller noget socialt arbejder, hvor du får lov til at udfolde dine evner.

Kommunikation er en vital del af oktober måned 2016 for løven, så fokuser på at være til stede i nuet når du er sammen med dine medmennesker og nyd en gammeldags samtale, uden telefoner til at forstyrre.

I denne måned skal løven være særligt opmærksom på evt. allergiske reaktioner på både håndkøbsmedicin eller receptpligtig medicin og bestemt ikke blande flere præparater. Indtag alkohol med omtanke.

 


Skriv en kommentar

E-mail og webside er valgfri.

Dog skal du indtaste din email hvis du ønsker besked, når nogen svarer på din kommentar.

seven + 11 =