Oktober Måneds horoskop for Tvillingen

1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (Ingen stjerner endnu - stem her)
Loading...

Tvilling Månedshoroskop Oktober 2016

For tvillingen vil oktober måned 2016 være en oplagt tid til at fordybe sig i det indre og tune ned for de ydre indtryk. Men vær dog også modtagelig og opmærksom på, at lytte og lade andre menneskers følelser komme til udtryk. Du vil i denne måned være i stand til at forstå andre menneskers dilemmaer og følelser og det kan de fornemme.

Oktober 2016 er en måned med øget empati, men pas på dig selv og lad ikke andres problemer fylde for meget i din bevidsthed. Vær hjælpsom og støt andre, men kend dine grænser.

Tvillingen skal være opmærksom på at lytte til kroppens signaler i denne måned. Det vil være en god ide at sørge for at få godt med hvile og være opmærksom på, at få sund kost og meget af det. Lys og motion er også vigtigt for tvillingen i oktober måned og en god måde at vinde ny energi på kunne være, at påbegynde nye kostvaner. Find gerne motivation fra diverse diæter og kostvejledninger, som især fokuserer på et sundt fordøjelsessystem.

Drømme er vigtige for tvillingen i oktober 2016 og de er klart din forbindelse til det ubevidste, som du bør lytte til og gerne finde tid til at reflektere lidt over.

 


Skriv en kommentar

E-mail og webside er valgfri.

Dog skal du indtaste din email hvis du ønsker besked, når nogen svarer på din kommentar.

three + three =