Oktober Måneds horoskop for Tyren

1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (1 stemmer, gennemsnit: 5,00 af 5)
Loading...

Tyr Månedshoroskop Oktober 2016

Tyr, din opmærksomhed vil vende sig indad i oktober måned. Du vil føle et større behov for at koble dig lidt fra på nogle af hverdagens gøremål og lytte mere til din indre stemme og følelser.

Den senere tid har mange ting omkring dig virket meget hektisk og nærmest virket som én stor hvirvelvind, så det kan ikke undgås at du nu spekulerer over, om du mon har mistet perspektiv.

Tyren befinder sig i øjeblikket i en transitionfase, hvor ændringer begynder at tage form. Du vil derfor også kunne finde dig selv i en rolle som støttende rådgiver, da du har rigelige mængder at give af.

Oktober måned 2016 er også en tid, hvor du skal være mere opmærksom på din krops behov i form af bl.a. motion og kost. Du må hverken overdrive eller forsømme dette behov og tyren vil have brug for mere balance, men også mådehold.

Den senere tid har arbejde fået alt for meget af din opmærksomhed og har fyldt meget. I oktober måned er du derfor nødt til at gøre status og geare ned både mentalt og fysisk i forhold til dit arbejde. Sørg i stedet for, at få masser af hvile, god kvalitets søvn, frisk luft og motion og friske fødevarer.

 


Skriv en kommentar

E-mail og webside er valgfri.

Dog skal du indtaste din email hvis du ønsker besked, når nogen svarer på din kommentar.

five × 1 =