Oktober måneds horoskop for Vædderen

1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (Ingen stjerner endnu - stem her)
Loading...

Vædder Månedshoroskop Oktober 2016

For vædderen vil oktober 2016 være en måned hvor flere ting begynder at tage form. I denne måned vil der både være kraft og energi til at bringe flere af dine planer til at bære frugt. Generelt vil alting forløbe mere eller mindre problemfrit for vædderen i oktober måned.

Det vil være gavnligt hvis det kan lykkedes for vædderen at få enten familie, venner eller kolleger med på dine gode idéer, derved opnår du det bedste resultat. Det er i denne måned vigtigt at huske på, at hvis man løfter i flok, bliver den evt. byrde ikke så tung for den enkelte, men naturligvis skal man så også være klar til at dele det givtige udbytte. Oktober måned står i fællesskabets tegn for vædderen og desto mere du arbejder til gavn for alle og andre end dig selv, jo bedre vil du have det, med det endelige resultat.

Kommunikation er vigtigt for vædderen i oktober 2016 og en fornyet eller forbedret kontakt med en søskende kan være virkelig gavnligt for dig, især i forhold til de råd, som personen har at give dig.

I oktober måned skal du søge at slutte fred med dine evt. fjender og fokusere på at bygge broer.


Skriv en kommentar

E-mail og webside er valgfri.

Dog skal du indtaste din email hvis du ønsker besked, når nogen svarer på din kommentar.

10 − three =