Oktober Måneds horoskop for Vægten

1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (1 stemmer, gennemsnit: 5,00 af 5)
Loading...

Vægt Månedshoroskop Oktober 2016

For vægten kan oktober måned vise sig at være en tid hvor svære beslutninger skal træffes og således få en afslutning eller afrunding på problematiske emner. Vær særligt opmærksom på ikke at indgå i projekter eller andre aktiviteter i dit liv, som simpelthen ikke bibringer værdi til dig.

Det stærke motto for vægten i oktober 2016 er – gør det nu!

Det er vigtigt at opnå en balancere mellem den tid og energi som du bruger på dig selv og den du bruger på andre. Det kan ske, at du den senere tid har kommet til at fokusere for meget på dig selv, således at de mennesker rundt om dig der betyder noget for dig, føler sig forsømt. Det kan også være lige modsat – at du faktisk har haft så travlt med at behage andre omkring dig, at du nu har særligt brug for tid til at være dig selv.

For vægten vil oktober måned 2016 være en oplagt tid at analysere lidt nærmere på hvordan både dine personlige- og forretningsmæssige forbindelser bidrager til din selvopfattelse og selvtillid. Tiden er inde til at afbryde forbindelser til de mennesker der bidrager negativt.

Denne måned skal du klart spørge dig selv, ‘hvad du dog venter på’? Vi har en tendens til altid at ville forsøge at vente til det rigtige tidspunkt, men hvornår er det? Vægten bør tage chancen og springe ud i det der kan føles lidt usikkert.

 


Skriv en kommentar

E-mail og webside er valgfri.

Dog skal du indtaste din email hvis du ønsker besked, når nogen svarer på din kommentar.

1 × one =