Oktober Måneds horoskop for Vandmanden

1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (Ingen stjerner endnu - stem her)
Loading...

Vandmand Månedshoroskop Oktober 2016

Oktober 2016 er i høj grad en lærerig måned for vandmanden og du vil lære noget meget vigtigt, uanset om du går i skole, på universitet eller befinder dig i ‘livets skole’. Du vil ganske sikkert næsten føle det som overvældende mange nye input og informationerne kan næsten bringe dig ud af fatning.

Vandmandens overbevisninger vil komme på prøve i denne måned og det vil være særlig vigtigt at du selv følger dine overbevisninger. Det kan ikke nytte at du holder tale for andre, hvis ikke du også selv efterlever samme. Det handler ikke om hvad du siger, men om hvad du gør og du skal virkelig tro 100% på det, for at kunne overbevise andre.

I oktober måned kan vandmanden komme til at tvivle på sig selv og du får virkelig brug for at overbevise dig selv om, at du er god nok. Vær opmærksom på dine indre stemmer – lad dem ikke forføre dig med negative tanker. Husk på at man i livet gang på gang vil blive afprøvet i sin selvtillid, mentale styrke og tro på sig selv. Vandmanden bør i oktober 2016 fokusere meget på de positive tanker – skriv gerne både dine positive og negative tanker og følelser ned og læg så bagefter en plan for hvordan du kommer de negative til livs, så de ikke kommer til at styre dit liv.

 


Skriv en kommentar

E-mail og webside er valgfri.

Dog skal du indtaste din email hvis du ønsker besked, når nogen svarer på din kommentar.

fifteen − fourteen =