http://pulze.dk/om-pulze-smykker/

Om Pulze Smykker


1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (5 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...

Pulze Smykker sælger top restaurerede smykker til veritable genbrugspriser og nye guldsmykker af egen import.Pulze nye & brugte smykker

Hos os er du garanteret en sikker handel. Alle vores brugte varer er testet for ægthed, guldsmedestemplet og deres nøjagtige stand, finder du altid beskrevet på hvert enkelt smykke.

Vi klassificerer brugte smykker efter denne skala.

  • Som Ny – Et smykke i denne klasse er ubrugt, eller restaureret til perfekt stand.
  • Let brugt – Her er der små spor efter brug selv om smykket er restaureret. Det kan være let slid i guldtykkelsen i bunden af en ringskinne eller mindre slidtage i led på en kæde. Det kan også være minimale buler og ridser der ikke bemærkes i brug og som ikke skæmmer smykket.
  • Brugt – Her snakker vi om små buler / mærker / ridser / trykskader som kan ses med det blotte øje og som vi ikke har kunnet udbedre fuldstændig, trods restaurering. Smykker mærket som “Brugt” vil altid have en detaljeret beskrivelse af sin stand og hvorfor den er klassificeret som brugt. Et smykke der er brugt er aldrig i “dårlig” stand og vi har altid efterset, poleret og repareret smykket i den udstrækning det var muligt. Evt. småfejl vil også kun kun være af kosmetisk betydning og et smykke vil aldrig forlade vores værksted uden at låse er efterset og evt. udskiftet, samt at resterende slidstyrke i kæder og ringe er efterprøvet.

Garanti for ægthed på guld, sølv og ædelstene

Vores smykker er underlagt lov om ædelmetaller i Danmark og vi er registreret til kontrol hos Force Technology. Vi tester alle indkøbte ædelmetaller for deres ægthed og lødighed. Vi stempler, hvis andre navnestempler ikke er forekommende, med vores stempel  JCH og giver dig således en livstidsgaranti for en ærlig handel.

Vi giver selvfølgelig også fuld garanti på alle diamanter og ædelstene, der vil være beskrevet på siden og i det medfølgende smykkepas. De er alle testet elektronisk også for moissanite! Selv om vurderingen foretages af vurderings eksperter, gør vi opmærksom på at vurdering af monterede diamanter aldrig bliver lige så præcist, som en vurdering på afmonterede diamanter. Vi tager derfor forbehold i alle vore vurderinger for denne mindre afvigelse og gør opmærksom på at der kan være 1-2 klasser afvigelser. men at denne afvigelse kan være til begge sider. Eksempelvis kan den vise sig at være 1 klassificering bedre i farven, men så til gengæld have en indeslutning der var dygtigt skjult i en facet slibning og således ligge to klassificeringer under i renhed. Men det er “gynger & karruseller” og i 99% af tilfældende ændrer det ikke ved ringens totale vurderingspris.

Du kan finde detaljerne om ædelstene og diamanter beskrevet i informationen på hvert enkelt smykke.

Tilpasning af brugte ringe 

På vores brugte ringe tilbyder vi af hensyn til jer, kunders, fulde tilfredshed ikke at tilpasse ringe i størrelsen. Fordi at smykker kan fremstå anderledes på billeder end i virkeligheden, kan de ved modtagelsen synes for store eller små, for farverige, måske farveløse eller de kan virke for prangende eller slet ikke ekstravagante nok!! Og da smag er så vigtig i forhold til valget af smykker,  lægger vi vægt på at i er 100% tilfredse med jeres køb, og fastholder på den måde jeres mulighed for at returnere smykket.

Så kan man ved selvsyn konstatere om ringen er som man forventede og træffe beslutningen om at den skal beholdes eller byttes. Så råder vi herefter alle jer derude til at støtte op om den lokale guldsmed og lade deres værksted lave en tilpasning. De kan også fysisk måle jeres finger og sørge for at alting passer 100% præcist og så er det en god og vigtig sag at støtte til de små guldsmede.

Fuld returret også på brugte smykker

Vi mener det, når vi lover fuld tilfredshed eller pengene tilbage. Du har altid fuld returret på alle brugte smykker købt hos Pulze Smykker !!

Alle nye varer er selvfølgelig også med bytte og fuld returret. Du kan læse mere i vores handelsbetingelser.

Nye guldsmykker til danmarks billigste priser.

Vi har en mindre import af flotte guldsmede artikler og ædelstene. Vi er lagerførende med mange af vore smykker, men ikke alle, så læg mærke til leveringsstatus på varen.

Vi har konkurrencedygtige priser på alle vores nye guldsmykker og ligger mere end 50% under den lokale guldsmed !! Vi fører også mange smykker du ikke finder andre steder i DK.