Pengekuren – bog om økonomi for kvinder

Pengekuren er en bog, der giver kvinder nyttige tips om penge og guider os til en bedre økonomi

Forfatter til bogen Pengekuren: Mette-Marie Davidsen

pengekuren bog om økonomiPengekuren er først og fremmest en uundværlig økonomisk grønspættebog for kvinder.

Det har været mit store ønske med denne bog at gøre privatøkonomi – som mange kvinder desværre forbinder noget rigtig besværligt og negativt – til noget som er vigtigt og til at håndtere – ja, måske ligefrem til noget, der er sjovt og udfordrende”. Det udtaler fortatteren Mette-Marie Davidsen, om hendes nye bog.

Økonomi og kvinder

Er det en skrøne at kvinder er dårlige til pengesager og økonomi, eller kan der være noget om snakken.

I den nye bog om økonomi og kvinder, sætter forfatteren Mette-Marie Davidsen fokus på hvordan vi kvinder har tendens til at kaste alt ansvar fra os, når det kommer til penge og overlade det til den nærmeste mand. Bogen kan måske lære os at styre vores penge lidt bedre.

Få mere for pengene

For mange af os er super motiverede til at gøre noget andet med vores penge, end vi plejer – få mere ud af dem vi tjener og vide mere om vores økonomiske muligeheder og rettigheder. Det er lige præcis, hvad Pengekuren på en let forståelig, sjov og håndfast måde handler om.

Igennem 5 effektive trin, med personlige cases og massevis af gode øvelser, guider Mette-Marie Davidsen journalist, forfatter, økonomisk brevkasserådgiver i Femina og populær foredragsholder, dig igennem hele din økonomi, så du hurtigt, effektivt og én gang for alle kan få økonomisk overblik og overskud. Kort sagt, lover hun os penge nok resten af livet!

Økonomisk opslagsværk

Pengekuren er også et suverænt opslagsværk, da du samtidig får mange tips og nyttige links i bogen og når du har brug for inspiration og professionel sparring om din private økonomi, kan du også drage stor nytte af bogen.


Skriv en kommentar

E-mail og webside er valgfri.

Dog skal du indtaste din email hvis du ønsker besked, når nogen svarer på din kommentar.

three × one =